Србија

ДАЧИЋ СЕ ХИТНО ОГЛАСИО: Више не морамо да утврђујемо, ЈАСНО ЈЕ ДА СТРАНЦИ РАДЕ ВУЧИЋУ О ГЛАВИ!

Фото: Јутјуб

Председник Народне скупштине и лидер Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић прокоментарисао је шокантно признање Саше Јанковића да су му странци нудили да са кртицама у СНС руши председника Србије Александра Вучића.

Гостујући у Новом јутру на ТВ Пинк, Дачић је оценио да је важно што је такво признање дошло од опозиционог политичара.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Замислите шта се све ту дешавало, ово је доказ да се то заиста догађа. То је и доказ да Вучић ради у интересу Србије, да води независну политику, јер што би рушили некога ко ради у њиховом интересу? – казао је Дачић и додао:

– Ми стално говоримо да је Вучићева политика самостална, да је Србија независна земља, а онда је нормално да представници великих сила желе да врше притисак на председника који тако води државу. Ово је нешто што морамо да имамо у виду и нема потребе више да утврђујемо да ли је то тачно или није тачно – констатовао је Дачић.

Према његовим речима, битно је да „будемо свесни да постоје такве намере“.

– Али опет, показало се нешто друго, они у тим намерама нису успели. Ту је циљ да се намерно склони председник Вучић односно да се нађе алтернатива која би радила више у интересу тих земаља. Очигледно то нису никакве алтернативе, али треба бити свестан да оваква намера постоји – рекао је Дачић.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс