Спорт

Изненадио све! ВЕЛИКА ТРОЈКА УЗВРАЋА УДАРАЦ: Огласио се Надал после Ђоковићевог пораза на УС Опену и послао шокантну ПОРУКУ!

Стриц Рафаела Надала и његов некадашњи тренер, Тони Надал је прокоментарисао пораз Новака Ђоковића у финалу УС Опена.

Ђоковић је поражен од Данила Медведева у три сета, а тако су му измакла два рекорда – 21. Гренд слем титула, као и „Календарски слем“:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Тони Надал сматра да „велика тројка“ има још много тога да покаже.

– Мислим да ће Надал, Федерер, вероватно и Лејвер одахнути. Требало би да се боље осећају пред наставак трке идуће сезоне – рекао је Тони Надал.

Он сматра да ће Ђоковић, Надал и Федерер бити конкурентни и наредне сезоне на највећим турнирима.

– Новак ће патити после болног пораза, али ће идуће сезоне подићи главу. Он, Надал и Федерер ће дати разлог навијачима да још не одустају од њих.

Новак Ђоковић се сломио на крају финала и заплакао, Тони зна због чега.

– Чак и велики шампиони понекад подлегну притиску, не могу да издрже у сваком моменту. То се десило Новаку у финалу. Знао је да је то најважнији меч у његовом животу. Тај меч је требало да стави тачку на дебату ко је најбољи свих времена – Србин, Федерер или Надал. Они имају највише гренд слем трофеја, 20, али је тачно и да навијачи и стручњаци имају кратко памћење. Узимамо у обзир само тренутне играче. Мислим да је грешка не узети у обзир Рода Лејвера. Нико није успео да комплетира четири гренд слема, он је то урадио у два наврата, 1962. и 1969. године- закључио је Шпанац.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс