Свет

Језива трагедија! ДЕВОЈЧИЦА (12) пресудила себи! Несрећна мајка објавила потресне снимке: „НЕК СВИ ВИДЕ ШТА ЈЕ МОЈА ЋЕРКА ПРОШЛА!“

Фото: Pixabay.com
Фото: Pixabay

Дванаестогодишња девојчица из Велике Британије одузела је себи живот након силовања и више месеци онлајн и физичког злостављања које је потом уследило, рекла је њена мајка, пренео је „Дејли мејл“.

Семина Халивел умрла је 12. јуна, четвртог дана у болници након вишемесечног мучења. Њена мајка Рејчел рекла је да је њена ћерка била „трауматизована“ од онлајн злостављања које је уследило након силовања – наводно од стране дечака сличних година.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Девојчица је такође два пута физички нападнута у парковима код своје куће у Саутпорту у априлу. На шокантном снимку који је показала њена мајка, види се како група девојчица туче Семину и вуку је по поду.

– Желим да читава земља види кроз шта је моја ћерка прошла. Нећу стати док не изгурам правду за своју бебу. Она неће бити заборављена – рекла је Рејчел.

Она је испричала да људи и даље остављају језиве поруке преко друштвених мрежа, иако је њена ћерка сахрањена у јуну. На снимцима са „Снепчета“ види се како се људи изругују трагичној смрти мале Семине и прете да ће „уништити“ њен гроб.

Посланица лабуриста Апсана Бегум говорила је о овом случају пред комитетом британског парламента 23. јуна и упитала министра образовања Гевина Вилијамсона шта може да се уради да се заштите деца од злостављања.

– Желела сам да осветлим случај Семине која је имала 12 година и открила да је силована и извршила самоубиство – истакла је.

У међувремену је Семинина мајка одлучила да покрене добротворно друштво како би подигла свест о онлајн злостављању. Полиција је потврдила да истражује пријаву силовања од 23. марта и друге наводе повезане са жртвом.

 

 

 

 

 

 

Фото: Pixabay.com
Извор: Srbijadanas.com