Свет

Кинески шпијун шокирао свет! ЗНАМ ТАЧНО НА КОМ ДОГАЂАЈУ ЈЕ ПОЧЕО ДА СЕ ШИРИ КОРОНАВИРУС! То је било пре него што је…

Бивши члан Комунистичке партије Кине Веи Ђингшенг, који је издао своју земљу и почео да ради за САД, у новом документарцу о пореклу коронавируса тврди да зна оно што интригира читав свет.

Шпијун Веи Ђингшенг, бивши члан Комунистичке партије Кине који је напустио своју домовину и почео да ради за америчке службе, тврди да тачно зна који је први догађај на ком је почело ширење коронавируса, као и да се то догодило чак два месеца пре него што је свет уопште чуо за опаку заразу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Према његовим речима, у питању је Светски војни турнир одржан у Вухану, граду из ког је кренула епидемија. Ђингшенг тврди како није случајно да су многи од 9.000 међународних војника спортиста, који су се окупили на догађају, наводно оболели од тада мистериозне болести.

– Мислио сам да ће кинеска влада искористити ту прилику за ширење вируса током војних игара јер ће се тамо појавити многи странци – рекао је он за нови документарни филм америчког Скај њуза „Шта се стварно догодило у Вухану“ („What Really Happened in Wuhan“), тврдећи да је кинеска влада током игара изводила неку „необичну вежбу“.

– Знао сам да постоји могућност да кинеска влада користи неко необично оружје, укључујући и биолошко, јер сам знао да раде такве експерименте – тврди Ђингшенг.

Његове тврдње подржао је Милес Ју, бивши главни саветник за политику и планирање државног секретара САД, Мајка Помпеа. Он је истакао да су француски, немачки и амерички спортисти били међу онима који су се разболели на турниру са симптомима налик на КОВИД-19, али никад нису тестирани на вирус.

– У сопственим подацима видимо назнаке да је КОВИД-19 циркулисао у Сједињеним Државама већ почетком децембра, можда и пре тога – рекао је бивши истражитељ САД Дејвид Ашер.

Ђингшенг тврди и да је из забринутости због развоја ситуације покушао да обавести и упозори људе у администрацији некадашњег шефа САД Доналда Трампа још у новембру 2019, али да је био занемарен.

– Осетио сам да нису забринути као ја, па сам се потрудио да им пружим више детаља и информација, али то нису узимали у обзир – истакао је он, не желећи, међутим да открије са ким је из Трампове администрације разговарао, али је нагласио да је био у питању висок званичник.

– Нисам сигуран да ли тај политичар жели да говорим о њему, али желим да кажем да је довољно високо позициониран, довољно високо да може да дође до председника Америке – закључио је Ђингшенг чије је оптужбе званични Пекинг негирао од почетка, наводећи да су у питању празне приче човека који је издао сопствену земљу и почео да ради за Вашингтон.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс