Србија

МАРИНА У ТЕСТАМЕНТУ ОТКРИЛА ЦЕЛУ ИСТИНУ? Именовала је све са естраде који су јој дуговали новац

Фото: Јутјуб

МАРИНА Туцаковић преминула је после дуге и тешке болести, а биће сахрањена у породичној гробници поред сина Милоша, по њеној последњој жељи. У њеном животу није било само музике и успеха.

Доживела је највећу трагедију када је 2008. остала без млађег сина Милоша, који је преминуо у 24. години, многим певачима је направио каријеру, за које је радила до последњег дана, а како сазнајемо, Туцаковићева је током борбе са опаком полешћу, наводно написала и тестамент.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како медији сазнају, Марина је иза себе оставила тестамент у којем се налази њена заоставштина музичких дела, али и поједина имена са музичке сцене која није желела да чује.

– Марина је дуго боловала, а током тог лечења имала је времена да размишља о свему и ради на бројним текстовима за многе певаче, уз помоћ сина Лаће. Током борбе са канцером написала је и тестамент, јер јој је здравствено стање из дана у дан нагло осцилирало. Марина је у тестаменту поред пријатеља и породице поменула и бројне певаче којима је последњих година радила текстове, где је истакнута да се у неке и разочарала, те да су бројни текстови остали недовршени, јер је на неке сараднике кивна. Како је и сама непосредно пред смрт јавно истицала, док је била у пуној снази многи су звали и тражили каријере, последњих месеци све слабије, што је изазвало побуну код легендарне песникиње – прича наш извор близак Марини Туцаковић, па додаје:

– Многи певачи су јој дуговали силне суме новца за текстове, и завлачили је, а са друге стране су јавно истицали да су добри и призали јој подршку, јер се ништа не дешава. Марина то никада није јавно желела да истиче … Сви знамо колико је био велики човек – додаје добро обавештен извор за „Пинк.рс“.

Извор: nportal.rs