Регион Србија

Медојевић шокирао Србе! МИЛО ЂУКАНОВИЋ СТОЈИ ИЗА ЗАВЕРЕ У ЦРНОЈ ГОРИ! Три циља је требало да буду постигнута

Лидер Покрета за промене у Црној Гори Небојша Медојевић истакао је вечерас у емисији “Хит твит” да је покушај одлагања устоличења Јоаникија на Цетињу имао три политичка циља.

– Ова прича има своју претпричу. Све је почело са формирањем нове Владе у Црној Гори и са редакцијом “Вијести” чији је сувласник милионер Сорош. Они су направили Владу и та Влада није урадила оно што мора, а то је да демонтира бивши режим. Нису то урадили и почела је отворена колаборација власника “Вијести” са ДПС, циљ је био да се демолира Демократски фронт.

Овај догађај је требало да представља свечаност. Обавеза државе је била да све протекне у реду. Абазовић и директор полиције Секуловић су били у једној врсти завере. Мило Ђукановић стоји иза овог скупа. Не зна се ко је одговорно лице, неформална паралегална формација. ДПС је шест пута организовао протесте, а да га нису пријавили. Према нашем закону морате 5 дана раније да пријавите. Шта се десило? Овај верски чин је требало да буде искорићен у две намере. Влада није забранила скуп који није по закону, очигледно да је био договор са безбедносним сектором у Влади да полиција не реагује у складу са законом.

Дан пре тога је у полицијској акцији код једног учесника скупа пронађено је оружје. Било је договрено да се скуп одржи. Био је договор Мила Ђукановића и дела садашње Владе. Да се устоличење није десло у мнастиру то би била велика срамота за СПЦ, а то је њима и био циљ. Да се фингира криза у Црној Гори, и да је безбедносни ситем у рукама бившег режима. Три циља су требала да буду постигнута овом великом завером.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс