Регион Србија

Медојевић шокирао Србе! МИЛО ЂУКАНОВИЋ СТОЈИ ИЗА ЗАВЕРЕ У ЦРНОЈ ГОРИ! Три циља је требало да буду постигнута

Лидер Покрета за промене у Црној Гори Небојша Медојевић истакао је вечерас у емисији „Хит твит“ да је покушај одлагања устоличења Јоаникија на Цетињу имао три политичка циља.

– Ова прича има своју претпричу. Све је почело са формирањем нове Владе у Црној Гори и са редакцијом „Вијести“ чији је сувласник милионер Сорош. Они су направили Владу и та Влада није урадила оно што мора, а то је да демонтира бивши режим. Нису то урадили и почела је отворена колаборација власника „Вијести“ са ДПС, циљ је био да се демолира Демократски фронт.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Овај догађај је требало да представља свечаност. Обавеза државе је била да све протекне у реду. Абазовић и директор полиције Секуловић су били у једној врсти завере. Мило Ђукановић стоји иза овог скупа. Не зна се ко је одговорно лице, неформална паралегална формација. ДПС је шест пута организовао протесте, а да га нису пријавили. Према нашем закону морате 5 дана раније да пријавите. Шта се десило? Овај верски чин је требало да буде искорићен у две намере. Влада није забранила скуп који није по закону, очигледно да је био договор са безбедносним сектором у Влади да полиција не реагује у складу са законом.

Дан пре тога је у полицијској акцији код једног учесника скупа пронађено је оружје. Било је договрено да се скуп одржи. Био је договор Мила Ђукановића и дела садашње Владе. Да се устоличење није десло у мнастиру то би била велика срамота за СПЦ, а то је њима и био циљ. Да се фингира криза у Црној Гори, и да је безбедносни ситем у рукама бившег режима. Три циља су требала да буду постигнута овом великом завером.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс