Србија

Муж Иване Селаков после сукоба са Лукасом завршио у ХИТНОЈ

СКАНДАЛОЗНИ раскид сарадње између Иване Селаков и Аце Лукаса, о чему брује медији данима, оставио је огромне последице на певачицу, како финансијске тако и здравствене.

Она је, према речима извора, због настале ситуације доживела велики стрес, али горе је прошао њен супруг и менаџер Предраг Мирковић, којем је позлило и завршио је на инфузији! Кад су схватили да морају да плате Ацином продуценту Саши Мирковићу 21.000 евра, како он сам тврди, Мирковић се толико изнервирао да је његов организам доживео тотални колапс, па је морао да потражи помоћ лекара. Према речима саговорника, Ивана се много уплашила за здравствено стање супругу, због чега га је одмах одвела на преглед.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Доктори су установили да су код Пеђе проблем направили стрес и нервоза, па су му одмах дали дуплу дозу коктела витамина кроз инфузије. Након тога је пуштен на кућно лечење и саветовано му је да обавезно мора да мирује наредних дана и да избегава напете ситуације.

Али, по свему судећи, то није могуће. Како је Лукас рекао, он и Ивана су прекинули сваки контакт и више неће сарађивати. У јучерашњем интервјуу изјавио је да сматра да је он много помогао Ивани у каријери и да без три дуета с њим не би била актуелна као певачица.

– Ја сам јој био од помоћи као велика звезда, она је била само мој пратећи вокал. То је све функционисало. Сад прича да је она све финансирала, а да ме је питала да и ја у томе учествујем, ја бих то одбио, јер мени у животу није потребна Ивана Селаков. Тако да је то до сада функционисало на обострану корист – рекао је Аца.

Ивана нам се јуче није јављала на позиве, а дан пре је рекла да више неће давати изјаве о прекиду сарадње с Лукасом јер не жели да буде тема естрадних скандала. Подсетимо, фрка је настала у уторак, када је Селаков објавила да с Јутјуба повлачи спот за четврту дуетску песму са Ацом, под називом „Свадба“, јер је наводно преварена. Тад се огласио Мирковић и објаснио у чему је проблем.

– Ми смо неколико дуета с бившим бек вокалом урадили, то је увек било на обострано задовољство, а у ствари услуга да нешто направи од себе. Била је договорена финансијска накнада, која није извршена од њеног тима, па смо спот зауставили – навео је он и нагласио да ће Аца ускоро снимити песму са Северином.

Извор: Курир