Регион

НАЈНОВИЈА ВЕСТ! Мандић: „Догодио се државни удар“

Подгорица — Лидер Демократског фронта Андрија Мандић је за ТВ Прва рекао да се у Црној Гори практично догодио државни удар и да је држава у једном тренутку деловала мртво.

„Морам да кажем да сам ја желео да присуствујем устоличењу на Цетињу… Нажалост због неспособности државе да спречи један непријављен скуп, због немогућности да се нереди спрече, нисмо у могућности да будемо тамо. И због немогућности да се Мило Ђукановић спречи да организује све ово“, рекао је Мандић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Обавештени смо од Кривокапића да се готово десио државни удар. Да људи у полицији нису хтели да ураде оно што им је дужност. Држава је у раним јутарњим сатима практично била мртва. Ми смо Кривокапићу и његвоој Влади пружили подршку када је устоличење Јоаникија у питању“, додао је он. „Да је полиција радила свој посао и да се целом послу озбиљно приступило, ми бисмо данас били на Цетињу са нашим митрополитом и нашим патријархом“, рекао је Мандић. Мандић тврди да је Мило Ђукановић човек који је све организовао и да је његова намера била да се на таласу ових немира, поново докопа власти. „Никакве везе Србија није имала са дешавањима, то је наша црногорска ствар“, рекао је Мандић.

 

 

 

 

 

 

Извор: Б92