Русија

Настао хаос! ДОКТОР ВЛАДИМИР ПРЕТУЧЕН У ОРДИНАЦИЈИ: Упутио комплимент жени који је изазвао бес код супруга

Фото: Pixabay.com
Фото: Pixabay

Таџикистанац Бахридин Азимов претукао је дерматолога Владимира Жирноклева који је, ироније ли, додиривао његову супругу по телу када ју је прегледао у Нижњевартовску у Сибиру.

Азимов је чекао испред амбуланте супругу која је изашла у хиџабу. Тада му је рекла да јој је доктор током прегледа рекао да има прелепу кожу, преноси РТ.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Азимову је пао мрак на очи и ушао је у ординацију ударивши неколико пута доктора Владимира у главу и по телу.

Жирноклев је приликом туче добио потрес мозга и вече је морао да оконча у болници на прегледима.

Азимова супруга је приликом давања изјаве полицији рекла да јој је доктор Владимир рекао да јој покаже лактове, стомак и леђа пошто су то била централна подручја њеног тела на које се жалила када је њена кожа у питању.

Супруга је истакла да јој доктор није рекао да се скине. Штавише, био је љубазан, а на крају прегледа рекао јој је више реда ради, како јој је кожа негована и прелепа.

– Доктор је прешао границу која се подразумева у нашим законима и принципима међу муслиманима. Ако сте доктор, онда радите свој посао. Комплименти се не подразумевају – рекао је приведени Таџикистанац.

Што се доктора Владимира тиче, он истиче како је једноставно дао комплимент који је ишао у складу са оним што је причао Азимовој супрузи.

– Муслимани би морали да одлуче шта прихватају а шта не. Мирним и конструктивним путем. Ући у ординацију доктора, разбити му нос и рушити све пред собом је дивље и неморално понашање – рекао је доктор Владимир Жирноклев за Комсомољскају Правду.

 

 

 

 

 

 

Фото: Pixabay.com
Извор: Република.рс