Русија

Настао хаос! ДОКТОР ВЛАДИМИР ПРЕТУЧЕН У ОРДИНАЦИЈИ: Упутио комплимент жени који је изазвао бес код супруга

Фото: Pixabay.com
Фото: Pixabay

Таџикистанац Бахридин Азимов претукао је дерматолога Владимира Жирноклева који је, ироније ли, додиривао његову супругу по телу када ју је прегледао у Нижњевартовску у Сибиру.

Азимов је чекао испред амбуланте супругу која је изашла у хиџабу. Тада му је рекла да јој је доктор током прегледа рекао да има прелепу кожу, преноси РТ.

Азимову је пао мрак на очи и ушао је у ординацију ударивши неколико пута доктора Владимира у главу и по телу.

Жирноклев је приликом туче добио потрес мозга и вече је морао да оконча у болници на прегледима.

Азимова супруга је приликом давања изјаве полицији рекла да јој је доктор Владимир рекао да јој покаже лактове, стомак и леђа пошто су то била централна подручја њеног тела на које се жалила када је њена кожа у питању.

Супруга је истакла да јој доктор није рекао да се скине. Штавише, био је љубазан, а на крају прегледа рекао јој је више реда ради, како јој је кожа негована и прелепа.

– Доктор је прешао границу која се подразумева у нашим законима и принципима међу муслиманима. Ако сте доктор, онда радите свој посао. Комплименти се не подразумевају – рекао је приведени Таџикистанац.

Што се доктора Владимира тиче, он истиче како је једноставно дао комплимент који је ишао у складу са оним што је причао Азимовој супрузи.

– Муслимани би морали да одлуче шта прихватају а шта не. Мирним и конструктивним путем. Ући у ординацију доктора, разбити му нос и рушити све пред собом је дивље и неморално понашање – рекао је доктор Владимир Жирноклев за Комсомољскају Правду.

 

 

 

 

 

 

Фото: Pixabay.com
Извор: Република.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ

КАЛЕНДАР

септембар 2021.
П У С Ч П С Н
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930