Регион

Нису могли да верују! Госте виле у Грчкој пробудио врисак две жене из Србије: Биле су уплашене, а иза свега стоји једна невероватна прича

Две путнице из Србије су на летњем одмору у Грчкој усред ноћи успаничено тражиле од туристичке агенције да им одмах обезбеди нови смештај јер су, веровали или не, у соби виделе духове!?!

Овај бизарни инцидент догодио се у ноћи између 2. и 3. септембра у грчком летовалишту Парга, а све госте у вили „Ксенија“ пробудила је вриска две млађе жене из Србије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Људи који су се у том моменту затекли у вили кажу да су девојке из собе број три биле престрављене и да су нон-стоп ужаснуто понављале како су виделе духове.

Како су испричале збуњеним комшијама, прво што су виделе јесте да неко шета по крову, а затим је то мистериозно биће полетело ка небу!?!

Летећи дух

Најзанимљивије од свега је што је туристичка агенција њихов захтев за промену собе због духова уважила!

„Путнице су пријавиле у раним јутарњим сатима присуство духова у смештајној јединици. О томе су обавештени представник агенције и власник куће. Путнице су из собе пребачене у другу собу у вили“, пише на потврди коју је представник агенције издао престрављеним туристима.

Милан Петковић, директор туристичке агенције „Еуротурс“ из Ниша, преко које су девојке уплатиле летовање, потврдио је за Информер да су се две жене жалиле на духове.

– Наша агенција дуго постоји и трудимо се да сваком клијенту изађемо у сусрет кад год је то могуће, па макар и када су овакви бизарни разлози у питању. Представника агенције жене су позвале у току ноћи видно успаничене и испричале му шта се догодило. Како су рекле, виделе су некога ко је прелазио преко крова, а затим одлетео у небо. Заиста су биле уплашене, вриштале су и пробудиле целу кућу. На срећу, имали смо могућност да у истој вили закупимо другу собу, па су путнице исте вечери пребачене у нову собу – испричао нам је Петковић и додао:

– Наравно да смо се током година сусретали са разним чудним захтевима и разлозима, али морам признати да овако бизаран до сада нисмо чули. Рецимо, сећам се да смо једном путнике пребацили у апартман на вишем спрату јер су их ужасно плашиле жабе у травњаку испод прозора.
Како кажу у домаћим туристичким агенцијама, неретко се дешава да путници траже премештај из једне у другу собу или из једног у други хотел. Разлози су многобројни, неки оправдани, а неки баш и не. Неким гостима се не свиђа поглед, некима положај собе у хотелу, неки кажу да им у соби „смрди“ јер је кухиња превише близу…

Море није довољно слано

Директор „Јуте“ Александар Сеничић напомиње да се сваке летње сезоне одређен број путника жали на све и свашта.

– За све ове године рада чуо сам многе бизарне разлоге и захтеве путника, почев од тога да желе да откажу летовање јер море није довољно слано, до тога да на приморју има превише комараца. Један човек је чак пријавио да се комарци размножавају у плакару који се налази у њиховој соби! Једна од најсмешнијих замерки која ми је остала у памћењу била је када нам је незадовољни путник испричао да су му у агенцији рекли да су куће у месту где је смештен поређане низбрдо, а кад је дошао, видео је да су заправо узбрдо. Заиста смо се свачега наслушали, али морам да признам да за овакву бизарност попут духа у соби први пут чујем, тако нешто се до сада није догађало – каже он и додаје:

– Свака част туристичкој агенцији која им је изашла у сусрет, јер заиста нису морали то да ураде.

„Биг блу“: Клијенти нам се жале на инсекте или лош поглед из собе

У туристичкој агенцији „Биг блу“ кажу да се до сада нису сусретали са овако бизарним захтевима.

– Путници нас углавном зову када нису задовољни погледом, положајем собе у хотелу, бројем кревета и сличним реалним разлозима. Дешавало се да виде неког гуштера или инсекта у соби, па траже да промене собу или да се она поново очисти. Међутим, овакву бизарност до сада нисмо чули. У сваком случају, ми се увек трудимо да изађемо у сусрет нашим клијентима и испунимо све њихове захтеве кад год је то у нашој моћи, што је у 99,9 одсто случајева – кажу они.

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс