Србија

Открио све! „АКО ВУЧИЋУ СЛУЧАЈНО ОТКАЖЕ СРЦЕ“: Јанковић признао како су му странци нудили да руши председника Србије уз помоћ кртица из СНС-а

САША Јанковић, гостујући у поткасту на Новој, признао је да су стране амбасаде и западни моћници покушавали да сруше председника Србије Александра Вучића.

Јанковић је рекао да је добијао предлоге да се приближи Вучићу, како би га рушио изнутра и у неком тренутку дошао на његово место.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је, такође, признао да су стране амбасаде тражиле потрчка унутар Српске напредне странке, који би имао задатак да извршава њихове налоге, а све како би се ослабио Вучић и самим тим и Србија.

– Дешавало ми се и да чујем: Ако нећеш са Вучићем, са ким би могао у СНС-у. Ако Вучићу случајно откаже срце… нешто му није ок срце… Шта на то човек може да одговори? – рекао је Јанковић.

Овим гостовањем Јанковића напокон је на видело изашло то да су западни центри моћи, а пре свега САД, покушавали да ослабе Србију тиме што ће прво ослабити председника Вучића уз помоћ кртица из СНС-а.

 

Извор: Новости.рс