Србија

ОТМИЦА У БЕОГРАДУ: Девојку насред улице стрпао у аутомобил, закључао и дао гас!

ПО налогу Првог основног јавног тужилаштва у Београду ухапшен је Београђанин Ч.Н. (30) због сумње да је јуче поподне у улици Војислава Илића отео своју девојку М.А (32) закључао је у колима и упутио се ка Крушевцу док је она захтевала да је пусти.

Међутим, у сарадњи дежурног заменика Првог ОЈТ-а у Београду са полицијским службеницима ПС Звездара и полицијским службеницима ПУ Јагодина, извршена је опсервација кретања возила којим је управљао осумњичени, након чега је он ухапшен у Јагодини, а данас је приведен на саслушање у београдско тужилаштво.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је на саслушању делимично признао извршење кривичних дела принуда и противправно лишење слободе, након чега је тужилаштво затражило од суда да му одреди притвор, речено је Тањугу у тужилаштву.

Притвор је предложен због постојања околности које указују да ће уништити, сакрити, изменити или фалсификовати доказе или трагове кривичног дела и да ће ометати поступак утицањем на сведоке, као и због постојања особитих околности које указују да ће у кратком временском периоду поновити кривично дело.

Ч.Н. се терети да је у уторак око 15:45 часова у ул. Војислава Илића, у близини тржног центра „Бео шопинг центар“, након вербалне расправе са М.А, употребом физичке снаге, девојку насилно угурао у своје возило на место сувозача, противно њеној вољи закључао врата возила спречавајући је да изађе, након чега је стартовао возило и кренуо ка Крушевцу, док је оштећена сво време захтевала од њега да је пусти да изађе из возила.

У даљем току поступка, тужиалштво ће у својству сведока испитати оштећену М.А. и сведоке који су очевици кривичноправног догађаја, евентуално наредити вршење потребних вештачења и предузети друге доказне радње за којима се укаже потреба.

Извор: Танјуг