Регион

ПОЛИЦИЈА ЗАТЕКЛА ЈЕЗИВ ПРИЗОР: Откривено шта је отац монструм урадио деци пре него што их је убио

У загребачким Млиновима где је прошле ноћи мушкарац убио своје троје деце и даље влада шок. Полиција и бројни новинари су испред урбане виле где се ноћас догодио незапамћени злочин о којем хрватски медији сазнају нове детаље.

Како несужбено сазнаје „Večernji.hr“, отац своје троје деце прво отровао таблетама, а потом их је угушио јастуком након што су почела да се буде.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Бивша супруга је на службеном путу у Дубровнику. Након што је починио злочин мушкарац је покушао да се убије таблетама или отровом, па је превезен у болницу. Како се неслужбено сазнаје пробудио се и свестан је свега што је учинио.

Хрватски медији преносе и да је сцена на месту злочина била језива – након што их је убио отац је посложио играчке око деце. Такође сазнају да су полицајци остали у шоку затеченим призором.

Мушкарац је често виђан у кафићу у загребачким Шестинама, а наводно је био у вези са манекенком. Пре доласка новинара у загребачке Млинове, градоначелник Загреба Томислав Томашевић заједно са председником ГЧ Подсљеме Крешимиром Компесаком дошао је на место догађаја. У међувремену се о свему огласила загребачка полиција.

– Данас, 25. септембра око два сата у Центру, у Млиновима, након информација о најављеном самоубиству примљених од грађана због објава на друштвеним мрежама, у стану је пронађен 56-годишњи мушкарац који је у тренутку уласка полицијских службеника био нарушеног здравственог стања. На месту догађаја пронађено је и троје деце без знакова живота. Доласком хитне медицинске помоћи потврђена је насилна смрт деце, док је мушкарац превезен у КБЦ Сестре милосрднице где је задржан на лечењу. Очевид је спроведен, а криминалистичко истраживање је у току – стоји у саопштењу.

Подсетимо, како сазнају хрватски медији, децу је угушио Харалд Копиц, аустријски држављанин који живи и ради у Загребу. Родитељи деце наводно су били растављени, а отац је финансијски консултант који је радио у неколико угледних аустријских компанија и има своју консултантску фирму у Бечу.

У Фејсбук статусу он је наводио као мотив лоше односе своје бивше супруге и његове садашње партнерке. Навео је како је у последњих годину и по дана покушавао да се врати на посао, помињао је „браћу из масонске ложе“ која нису хтела да му помогну…

Извор: Блиц