Србија

Послодавац из Београда зове на разговор радницу која као „вуковац“ ради за 25.000

Један београдски предузетник упутио је апел жени из Лесковца која као „вуковац“ ради у кинеској продавници да му се јави да би видели да ли испуњава услове да је позову на интервјуу за посао у београдској фирми за корисничку подршку.

Прича жене која као „вуковац“ ради у кинеској продавници за 25.000 динара месечно и без дана радног стажа, већ је подстакла жељу код неких људи да јој изађу у сусрет и позову на разговор за посао уколико испуњава услове за радно место које траже.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Иако ова жена има просечну оцену 9,2 на основним студијама на Филолошком факултету, а на мастеру и већу, није скривала у разговору за лесковачке медије да је и за посао продавачице у кинеској продавници морала да тражи везу. Иако је дипломирала прва у генерација, поменута жена није скривала да се данас осећа тужно и депресивно, где ради седам дана у недељи по осам сати дневно, а сваки други викенд јој је слободан.

До сада је у струци имала прилике да ради само једном пар месеци на замени, а поред тога је радила и једној страној фабрици у Лесковцу, али је добила отказ приликом прве крзе.

Након што је прочитао причу ове жене, редакцији Нова.рс је јавио се један послодавац из Београда који је заинтересован да позове девојку на интервјуу за посао уколико испуњава услове за радно место које му је потребно.

Добривоје Андрејић је директор и власник контакт центра „ДобДиве“ у Београду који тренутно тражи нове кадрове.

„Дирнут овом причом желим да помогнем овој девојци и видим да ли њено образовање и знање енглеског језика може да буде прихватљиво за наш тим“, рекао је за Нова.рс Андрејић са позивом жени да му пошаље ЦВ.

Радно место које је потребно београдској компанији „ДобДиве“ односи се на корисничку подршку за клијенте у САД-у, те је нужно веома добро познавање енглеског језика и могућност рада од 15 до 23 часова. Викендом се не ради, а због епидемије коронавируса постоји могућност рада од куће.

Поред знања енглеског, особа мора да зна да користи интернет и да зна да се служи МЦ пакетом.

„Нису ми битне ни године, ни пол, као ни оријентација и слично. У тиму имам различите профиле људи, од мајки које имају породице па до студената“, рекао је Андрејић за наш портал.

Поменута жена из Лесковца може да се јави и пошаље свој ЦВ овој агенцији „ДобДиве“ из Београда на мејл [email protected]. Компанија се налази на Новом Београду у Алексиначких Рудара 28.

Информације може наћи и на сајту http://www.dobdive.com.