Србија

Потпуни преокрет! КАМЕРЕ УХВАТИЛЕ МОГУЋЕГ УБИЦУ ЈЕЛЕНЕ МАРЈАНОВИЋ? Он је КАРИКА која недостаје! Ево шта су рекли Зоранови адвокати

Вељко Делибашић и Александар Зарић, адвокати, говорили су о убиству Јелене Марјановић и суђењу Зорану Марјановићу које под будним оком јавности траје већ пуних шест година.

– Не постоји савршен злочин, има много доказа ко је прави убица и уједно су то докази да Зоран Марјановић није убица. Пронађено је стопало убице у каналу, пронађени су биолошки материјали и све је то остављено на једну страну, а онда се све паковало Зорану Марјановићу и дошли смо до тога да годинама покушавамо да решимо овај случај. Извесно је за Зорана да ће бити ослобађајућа пресуда – каже Вељко Делибашић, адвокат.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ми тражимо да нам се доставе одређени докази, иако то није наш посао, по налогу суда је наређено да се види који су телефони били укључени на насипу тог дана и ко су власници тих телефона. До дана данашњег то није учињено. Тај податак постоји у полицији, помињу се нека имена, а очигледно имају неке везе са тим насипом и местом догађаја – каже Александар Зарић, који наводи да је у питању око тридесетак особа.

– Стручњаци су потврдили да Зоран Марјановић није гасио телефон тог дана, већ да је само имао једну једину акцију, а то је да је позвао Јелену када се није појавила – каже Делибашић.

– Не постоји доказ да је Зоран убио Јелену и зато смо сви у агонији око овог суђења – навео је Делибашић.

– Клупко се одмотава у смеру да је већ извесно да то није Зоран Марјановић, ја немам ништа против. И то блато које се спомиње као доказ пада у воду – каже адвокат Делибашић.

Оно што додатно компликује случај је бициклиста кога су камере ухватиле недалеко од места злочина, а који је, како наводи адвокат Зарић, део слагqалице који недостаје у читавом овом случају.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс