Србија

ПОЗНАТИ СПОРТСКИ НОВИНАР ОСУЂЕН ЗА НАСИЉЕ: Ево каква казна чека Милана Бошковића

Милан Бошковић је одлуком Трећег основног тужилашта осуђен споразумно на пет месеци затвора, условно годину дана, због насиља у породици.

– Треће основно тужилаштво након саслушања са осумњиченим Бошковић Миланом због извршења кривичног дела Насиље у породици, закључило је споразум о признању кривичног дела, те је од стране суда пресудом изречена условна осуда којом је утрврђена казна затвора од пет месеци, која се неће извршити уколико окривљени у року проверавања од једне године, не учини ново кривично дело – саопштило је Тужилаштво.

Подсетимо, Бошковића је за насиље у породици пријавила бивша супруга која је због тог инцидента дошла лично у полицијску станицу.

Бошковић је, подсетимо, новининарки “Блица” на дан када је ухапшен упорно говорио да је шокиран наводима да је напао и тукао супругу, а сада је признао кривицу и склопио споразум са тужилаштвом.

– Ја сам шокиран наводима. Ја седим у кафићу. Шокиран сам и не знам зашто се тиме бавите – рекао је јуче Бошковић за “Блиц”.

Након неколико минута, нашу редакцију је позвао Милан Бошковић и желео да допуни своју изјаву.

– У питању је лажна пријава за насиље која се никада није десила нити ће се десити. Вечетрас дете водим на утакмицу, а дете ће да га покупи из ишколе. Та пријава је одмах одбачена. Не постоји никакав основ, лажна је. Ја сам се иначе развео – бранио се он, а онда је поново приведен и у тужилаштву је признао да је претукао супругу.

Извор: Блиц