Србија

ПРЕМИНУЛА МАРИНА ТУЦАКОВИЋ: Изгубила борбу са опаком болешћу

НАЈПОЗНАТИЈИ музички текстописац у региону Марина Туцаковић преминула је након тешке болести у 67. години.

Фото: Јутјуб

Марина је написала бројне хитове највећим звездама са музичке сцене бивше Југославије. Била је чланица жирија у музичким емисијама „Операција тријумф“ и „Пинкове звезде“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Њен живот су обележили бројни срећни, али и болни тренуци, а све њих је проживљавала уз подршку и љубав супруга Александра Футе Радуловића.

Марина и Александар имају сина Милана, а њихов други син Милош је изненада преминуо 2008. године. Његово беживотно тело је у породичном дому Радуловићевих пронашла његова тадашња девојка Саша. Марина се од тога никада није потпуно опоравила.

Почетком 2018. године јој је дијагностикован малигни тумор дојке, након чега је убрзо и оперисана, а колеге су јој упутиле бројне поруке подршке.

Марина је током своје дугогодишње каријере написала неколико хиљада песама за познате певаче и тако им помогла да изграде сјајне каријере. Неки од најпознатијих певача којима је писала песме су Здравко Чолић, Тоше Проески, Индира Радић, Светлана Ражнатовић, Северина, Нина Бадрић, Неда Украден, Аца Лукас, Ана Николић и бројни други.

Извор: Новости

Ознаке