Регион

СЕВЕРИНА РАЗБЕСНЕЛА СРБЕ ПОРУКОМ ЦРНОГОРЦИМА: Због ових речи тражи се ЗАБРАНА УЛАСКА У СРБИЈУ

Фото: Јутјуб

Северина Вучковић нашла се на удару корисника друштвених мрежа јер је на наступу који је одржала у Црној Гори јавно подржала Црногорце, што је многим Србима засметало. Неки од њих су отишли толико далеко да су чак предложили и забрану уласка Северини у нашу земљу, као што је то недавно био случај и с певачицом Јадранком Барјактаровић.

Наиме, на последњем концерту који је одржала у оквиру своје летње турнеје, а на ком је публици открила и да јој је враћено дете, она је у току песме посвећене сину „Рођено моје“, очигледно, понесена емоцијама, упутила поруку црногорском народу, што је наишло на оштре критике појединог дела наше јавности.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Само ми се чувајте, Црногорци! Немојте да вас неко дира! – гласно је рекла Северина окупљеним фановима, што је изазвало њихово одушевљење. Ипак, бројни твитераши, претежно из Србије, схватили су ову поруку у политичком контексту, услед напете ситуације која у последње време влада између Србије и Црне Горе.

– Рампа и за њу у Србији. Нек пева у Црној Гори! Северина који већ, пети пут по реду има националистичке испаде према Србима, а била је удата за два Србина, плус јој је и син Србин! Ужас, хајде да пишемо петицију да јој се забрани улазак у Србију, као и Јадранки! Јадранка пева да су Црногорци јачи од Србије, а Севе да не сме нико да их дира, мислећи на нас Србе. У чему је разлика?! – само су неки од коментара огорчених твитераша.

Екипа Курира покушала је да ступи у контакт са Северинином ПР службом, али нам нико није одговорио.

Извор: Курир.рс/А.П.