Регион

Ситуација је драматична! ХАОС У НАЈАВИ: После Вељовићевог позива полицији да откаже послушност, комите кренуле да се наоружавају!

Народ на Цетињу у страху, део комита се наоружава, а бивши полицијски функционери обучавају учеснике протеста како да изведу блокаду путева и спрече долазак народа у град, на устоличење новог митрополита

И поред тога што је Митрополија црногорско- приморска решила да устоличење новог митрополита сведе само на свечани чин (без окупљања грађана), како би избегла потенцијалне немире, комите не да не одустају од заказаних протеста, већ су, како пишу медији, почели и да се наоружавају! Комитама ће се на протесту придружити и симпатизери ДПС, на чијем је челу Мило Ђукановић, председник Црне Горе. То целој причи, ако се узме у обзир да је Веселин Вељовић, саветник Мила Ђукановића и бивши директор полиције, недавно позвао полицију да откаже послушност на устоличењу митрополита, даје много злокобнији оквир.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Неке од комита се наоружавају, сви на Цетињу причају само о томе, ствар је отишла предалеко. Поред тога, бивши полицијски функционери, из времена ДПС, обучавају учеснике протеста како да блокирају путеве и на тај начин спрече улазак на Цетиње -наводи један од извора.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс