Спорт

Скандал! ЂОКОВИЋА ИЗБАЦУЈУ СА УС ОПЕНА!? Дежурни Новаков мрзитељ покренуо кампању, РАЗЛОГ ЈЕ ОЛГА ДАНИЛОВИЋ!

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић могао би, другу годину за редом, да буде дисквалификован са УС опена, а сада је у све уплетена и Олга Даниловић.

Новак Ђоковић поново се нашао на удару на УС опену! Сада је кампању против првог рекета света покренуо новинар Бен Ротенберг, познат као редовни пљувач српског тенисера.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ротенберг је покренуо кампању за избацивање Новака са последњег овосезонског гренд слема. Овај новинар сматра да је Олга Даниловић, која је се јуче због болести повукла са турнира, заражена коронавирусом, иако је речено да се Српкиња повукла због обичног вируса.

– Повлачење Даниловићеве је наведено због медицинских разлога. Чекамо даља објашњења, али вреди напоменути да је исто објашњење искоришћено за Жила Симона, који је био у контакту са особом зараженом коронавирусом – рекао је Ротенберг и потом одмах кренуо у напад на Ђоковића:

– Ако је то случај, одмах се човек запита да ли би један човек који јури гренд слем могао да буде погођен овим – написао је мислећи на Новака Ђоковића.

Ротенберг даље додаје да уколико неки тенисер има блиски контакт са зараженим, као Новак и Олга, који су тренирали заједно, онда се исти дисквалификује уколико није вакцинисан.

– Што се Ђоковића тиче, он је толико бољи од свих осталих да је правило о ковид вакцини његова једина претња када је освајање УС Опена у питању. Упркос Новаковом невероватном професионализму он је себе оставио рањивим и у ситуацији да може да му се деси да се заврши УС Опен ако је заиста невакцинисан – завршио је Ротенберг.

Подсетимо, Новак Ђоковић је прошле године дисквалификован јер је случајно лоптицом погодио линијског судију, након чега је уследила моментална дисквалификација.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс