Спорт

Скандал! “НОВАКОВЕ СУЗЕ СУ ЛАЖНЕ”: Плакање је било део тактике! Нови сраман напад на Ђоковића

ФРАНЦУСКИ Л’Екип поново је напао Новака Ђоковића!

Након што су овог лета злонамерно извртали његове речи, па мењали тај текст, сада су отишли корак даље, јер су објавили чланак у којем се спекулише да Нолетових суза у финалу Ју-Ес опена уопште није било.

Иако је цео свет видео како се Ђоковић борио са емоцијама и како је уплакан играо против Данила Медведева, аутор је нашао саговорника, спортског психолога Изабел Иншаусп, која је тврдила да Новак није плакао.

– Не верујем ни на минут у тај покушај да уздрмате публику, да направите велики говор и кажете да је публика та која се рачуна. Не знам да ли сте му видели лице када се вратио после паузе. На терену више не плаче – увелико се цитира скандалозна тврдња на друштвеним мрежама.

У том тексту саговорница скандалозно покушава да објасни да је Ђоковић покушао да збуни Руса да би га победио, да га је “убио његов его”, да је анализирала његов плач и да није био стваран. Невероватно!

Мислим да је његов его доживео такав ударац да је испробао шаховску стратегију, мислећи да ће Медведев попустити ако се догоди нешто што не може да поднесе. То је урадио да би преокренуо меч – такође је наведено.

Такође, у тексту је своје мишљење дала и њена колегиница, такође психолог Меријем Салми, која је рекла оно што је целом свету очигледно: “Ђоковић не лаже, немогуће је!”.

После свега виђеног и после Новакових изјава и суза после финала, заиста остаје зачуђујуће како неко уопште може да посумња у искреност Ђоковићеве борбе са емоцијама, коју су сви уживо пратили.

 

Извор: Мондо