Свет

Стравична трагедија! ПРОНАШЛИ МРТВУ ДЕЦУ: Светлана и Станислав их на тренутак оставили саме, а онда су затекли језив призор!

Фото: Pixabay.com
Фото: Pixabay

Родитељи су били одсутни због радова у пољу

Полиција у Украјини истражује смрт Михајла (7) и Ане (9), чија тела су пронађена у сандуку за постељину у њиховом породичном дому.

Кобног 18. септембра малишане су мајка Светлана (35) и отац Станислав (41) оставили саме у кући како би отишли у поље да раде. Према наводима украјинских медија, мајка се са малишанима последњи пут чула око 10 сати, а у 11 се деца већ нису јављала на телефон.

Уместо да се врате из поља, које је удаљено око 30 километара од куће, Светлана и Станислав су остали да окопавају кромпир и тек увече су се вратили кући.

Оно што је сумњиво јесте то што нестанак деце није одмах пријављен. Резултати из истраге показују да су се родитељи, по повратку кући, прво запутили у кухињу, где су конзумирали алкохол. Тек након што је Станислав заспао, Светлана је кренула да тражи децу по кући.

Када није успела да их пронађе позвала је полицију, која је убрзо дошла и започела потрагу за малишанима. Полицајци су са псима трагачима обишли подручје око куће, али су пси реаговали тек по повратку у кућу. Ту су и нашли тела деце.

Ана и Михајло су пронађени у сандуку за постељину, који је у њиховој породици већ генерацијама. Први резултати показују да су преминули од последица гушења, али ће обдукцијом бити откривен тачан узрок смрти.

Сумња се да су деца током игре ушла у сандук и да је поклопац пао преко њих. Иако је са шкриње био скинут катанац, метална бравица је закочила и деца нису могла да подигну поклопац.
Против родитеља је поднета кривична пријава за занемаривање деце, а полиција истражује да ли су можда малишани намерно били остављени у сандуку.

 

 

 

 

 

 

Фото: Pixabay.com
Извор: Ало.рс