Свет

Стравично! НЕЗАПАМЋЕН МАСАКР: Дечак убио мајку, оца, сестру и два пса, па фотографије лешева објавио на интернету

Фото: Pixabay.com
Фото: Pixabay

Петнаестогодишњи дечак из Тексаса побио је своју породицу и два пса, а затим је објавио узнемирујуће фотографије њихових тела на друштвеним мрежама да би након тога починио самоубиство кад је стигла полиција.

Вилијам Колбурн Трећи огласио се на друштвеним мрежама где је признао да је убио своје родитеље и сестру и запретио да ће извршити још насиља у неименованој школи.

Објаве на друштвеним мрежама алармирале су локалне полицајце који су одмах дошли до његове камп кућице у Арансас Пасу где су покушали да га наговоре да се преда, али је тинејџер ипак починио самоубиство.

Унутра су пронашли 63-годишњег оца Вилијама Колбурна, 53-годишњу Џејну Колбурн, Колбурна Трећег и 13-годишњу Ему Колбурн.

Потпуно сломљени

Махриа Батс, која је у пуцњави изгубила родитеље и браћу, рекла је да је за тужну вест сазнала ујутро на мајчин рођендан.

– Јутрос смо се сви пробудили узбуђени како бисмо мајци честитали 53. рођендан – написала је Батс на страници GoFundMe.

– Уместо тога, тешко смо погођени вестима које су нас сломиле до сржи.

Батс је рекла да не може схватити зашто је дошло до убиства.

– Као што можете замислити, тренутно нам је много тешко – рекла је.

– Нисмо се надали оваком догађају. Повређени смо. Не можемо да схватимо. Изгубљени смо. Љути смо.

Да није било “брзе акције” странице на друштвених мрежа и других тинејџера у групи у којој је објављена претња, полиција је изјавила да је могло доћи до још трагичнијег догађаја.

– Нисам сигуран коју школу је планирао да нападне, али је за то сигурно имао оружје и муницију – рекао је локални шериф Оскар Ривера те додао да је убица имао бар два пиштоља и пушку.

 

 

 

 

 

 

Фото: Pixabay.com
Извор: Објектив.рс