Србија

Сузана Васиљевић шокирала Србију: ВУЧИЋЕВО ЗДРАВЉЕ ЈУЧЕ НИЈЕ БИЛО У РЕДУ! Отказао састанке!

Председник Србије Александар Вучић отказао је неке обавезе по савету лекара, рекла је синоћ његова саветница за медије Сузана Васиљевић

Васиљевић је за Јуроњуз Србија објаснила да председник у уторак није био доброг здравља, па је због премора отказао неке обавезе.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Састанци са амбасадором Руске федерације и амбасадорком НР Кине су померени. Председнику здравље нешто није било у реду и нисмо желели да, с обзиром да га чека велики број обавеза – сутра увече стиже Урсула фон дер Лајен, прекосутра смо у Нишу са њом, обележавамо почетак радова на у железничком коридору, након тога је требало да идемо за Дубаји, свакодневни проблеми на Косову, тако да смо одлучили, односно лекари су предложили да мало стане и направи паузу“, казала је она за Еуроњуз.

Васиљевић је навела да су састанци, који су били заказани за уторак с амбасадорима Русије и Кине, померени за данас.

На питање да ли би јавност требало да буде забринута одговорила је одречно.

„Надам се да ће све бити у реду, просто је премор у питању“, рекла је председникова саветница.

Како је навела Васиљевић састанци заказани за уторак с амбасадорима Русије и Кине померени су за среду. Отказан је и Вучићев најављен говор на дводневној конференцији „Западни Балкан, један регион, једно тржиште – корак према заједничком тржишту ЕУ“ у Новом Саду.

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс