Спорт

ТЕНИСКИ СВЕТ У ШОКУ! Надал завршава каријеру? ОВО ЈЕ ДОКАЗ?

Шпански тенисер Рафаел Надал већ неко време бори се са повредама. Недавно је „бик са Мајорке“ имао и операцију стопала и како је и сам рекао питање је када ће поново да се врати на терен.

– Добро сам, мада ме мало боли стопало. Ово је период који је компликован и на личном и на професионалном нивоу. Чека ме дуг процес опоравка и морам да будем јак да бих се успешно вратио на терен – рекао је шпански тенисер Рафаел Надал у првом обраћању јавности после хируршке интервенције на левом стопалу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како пише „Марка“, Надал је размишљао да се пријави за један од два голферска турнира на која је позван. Очигледно да Шпанац већ размишља о томе шта ће ако не може да настави тениску каријеру.

У питању су два аматерска турнира. Рафа је био спреман да се пријави, али не жели да ризикује због повреде. Шпанац је познат као добар голфер, већ је добио неколико одличних критика. Ко зна шта следи…

Надал је због повреде пропустио Вимблдон, Олимпијске игре и УС Опен и неће се враћати на терен у овој години, а велико је питање да ли ће бити спреман за Аустралијан опен.

 

 

 

 

 

 

Извор: Ало.рс