Регион

УХАПШЕН СИН ПОЗНАТЕ ПЕВАЧИЦЕ Осумњичен да је девојку (26) присиљавао на интимни однос

МИРЗАД Бркић, син Ханке Палдум, лишен је слободе у Неуму, преноси Бљесак.инфо, из наводних поверљивих полицијских извора.

Како тврде, Ханкин син је приведен због наводне сумње да је физички и психички малтретирао девојку 1995. годиште, те да је против њене воље наводно присиљавао на интимни однос.

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Женска особа пријавила је како је, у њеној кући у Неуму, М. Б. из Сарајева (1985) физички и психички малтретирао њену гошћу (1995), те је против њене воље присиљавао на интимни однос.

Информације о пријави и лишавању слободе осумњиченог потврдио је Људевит Марић, ПР МУП-а ХНЖ-а.

– Женска особа је пријавила телефоном у Полицијску станицу Неум да је у кући где станују једна мушка особа М. Б. (1985) из Сарајева током прошле и претпрошле ноћи психички и физички малтретирала њену гошћу (1995) из Сарајева – рекао је Марић, додавши да у пријави стоји да ју је против њене воље наводно присиљавао на интимни однос.

Информација је касније објављена у билтену МУП-а ХНЖ-а, где се наводи да је М. Б. лишен слободе и службеним возилом превезен у Мостар. С наведеним случајем је упознат надлежни тужилац, а рад су наставили полицијски службеници Сектора криминалистичке полиције МУП-а ХНЖ.

– Ма каква је то вест? Одакле то? Кунем вам се својим здрављем и животом, и свим што имам да то није истина! Не знам докле ће да траже сензацију и да пишу такве лажи! Ено га у Сарајеву, то ништа није истина. Молим вас само једну ствар, да ме оставите на миру – рекла је Ханка овим поводом за Телеграф.

Извор: Пинк

Ознаке