Србија

УРНЕБЕСАН СНИМАК СА СВАДБЕ: Дечка у црном сада сви хоће на весељу, ево зашто (ВИДЕО)

Фото: Фејсбук принтскрин

На друштвеним мрежама освануо је урнебесан снимак на којем се види како се један, за сада анонимни мушкарац, проводи на једном весељу

Опште је позната фраза да су Срби највеселији народ, у шта се људи без неодумице могу уверити присуством на прославама, рођенданима, крштењима, а понајвише свадбама. Уколико вас је сада “заголицала машта”, па замишљате како изгледа када се људи веселе уз домаћу, народњачку музику, ми вам доносимо најбољи пример који потврђује нашу почетну мисао.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, на друштвеним мрежама освануо је урнебесан снимак на којем се види како се један, за сада анонимни мушкарац, проводи на једном весељу. Ипак, ништа не би било толико чудно, да није показао своје “маестрално” плесно умеће, играјући у ритму народњачке музике.

Овај младић је енергично врцкао и “млатио” рукама, певушећи текст популарне песме “Шта ће ми шалваре”. Како се може приметити на снимку, и господин који је све време седео поред њега се нашао у правом чуду, па није ни знао како да реагује док је весели младић био у заносу, али…тако је то када те погоде народњаци!

Да ли је младића заста толико „понела“ ова нумера, или је желео да засмеје присутне госте, није нам познато, али је сигурно да никога није оставио имуним.

„Стоп лошим коментарима. Момка познајем лично, прави позитивац. Дугогодишњи морепловац и спортски лик. Свако има свој начин весеља“, „Буквално ја кад одем негде на славу“, „Ја испод столњака кад почнеш да ме бламираш“, „Боли га уво за песму, битан је ритам у глави“, „Ма, он је краљ. Зовем га на свадбу“, „Човек слушта тренс као и ја, и ја би можда овако свој ритам покушала да уклопим у ово, и претворила комедију у забаву. А, не као бабе и деде седе, па и бабе о од ове данас ‘омладине’ бољу забаву праве“, „Ако излази нек ми се јави да обавезно идемо у град“, “ Са оваквима је најбоље. Опуштен и весео провод. А, не као они фолиратни који седе као исфолирани и намргођени. Само су дошли да ждеру и да гледају ко је како обучен“, писали су у коментарима.

Питање дана је – да ли сте младић лево који на прослави мирно пије пиће или десно, који даје се забавља?

Извор: Еспресо/Објектив/zena.blic.rs