Свет

Велика туга! ПРЕМИНУО ГЛУМАЦ КОЈЕГ СМО СВИ ВОЛЕЛИ! Био је један од ОМИЉЕНИХ ликова из популарне серије!

Фото: Pixabay.com
Фото: pixabay.com

Популарни глумац Вили Гарсон, познат по улози најбољег друга Кери Бредшо из култне серије „Секс и град“ преминуо је у својој 57. години

Извори блиски глумцу рекли су за „ТМЗ“ да се глумац „борио са раком“, иако званично није потврђено да је то узрок његове смрти.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Његов син Нејтан поделио је тужне вести на Инстаграму:

– Много те волим, тата. Почивај у миру и драго ми је што си своје авантуре делио са мном и што си успео да постигнеш толико много. Тако сам поносан на тебе. Увек ћу те волети, али изгледа да је време да кренеш у самосталну авантуру. Увек ћеш бити са мном. Волим те више него што ћеш икада знати и драго ми је да си сада у миру. Одувек сби био најтежа, али и најсмешнија и најпаметнија особа коју познајем. Драго ми је што си ми дао своју љубав. Никада то нећу заборавити или изгубити – написао је он.

Портпарол HBO-а такође је потврдио да је Гарсон преминуо:

„Вили Гарсон је био у животу, као и на екрнау, одани пријатељ и јарко светло за све у његовом универзму. Он је створио један од омиљених ликова у HBO пантеону и био је члан наше породице готово 25 година. Дубоко смо погођени што смо сазнали за његову смрт и изражавамо искрено саучешће његовој породици и вољенима“.

Подсетимо, у серији „Секс и град“ Гарсон је тумачио лик блиског пријатеља Кери Бредшо Стенфорда Блеча, а учествовао је и у снимању нових епизода за наставак  „And Just Like That…“ које би требало да почну са приказивањем у марту наредне године.

 

 

 

 

 

 

Фото: Pixabay.com
Извор: информер.рс