Србија

ВУЧИЋ ПОХВАЛИО БАХАТИ НАСТУП СНС ПОСЛАНИЦЕ: Боља је од мене

Фото: Твитер принтскрин

Председник Србије Александар Вучић похвалио је вечерас наступ младе посланице СНС Невене Ђурић која се на РТС-у бахато понашала према представницима опозиције, демонстрирајући завидне вештине у вређању, упадању у реч и викању на саговорнике.

Наиме, у првој дебати “Реч на реч“ у новом циклусу на РТС-у с темом – има ли договора око изборних услова, учествовали су представници четири странке власти и опозиције, а својим наступом посебно се извдојила млада нада Српске напредне странке Невена Ђурић. Она није бирала речи којима је нападала своје саговорнике из студија, Драгану Ракић из Демократске странке и Војина Биљића из Доста је било, које је у неколико пута извређала и омаловажавала.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Напали су је сви данас, а знате зашто су је напали? Напали су је, сада ћу први пут да вам откријем, а мислим да се помало разумем у политику и могу да препознам оне који су талентовани. То дете је, да не кажем најталентованије које сам видео у последњих 15, 20 година, али свакако једно од најталентованијих у политици“, нагалсио је Вучић за ТВ Курир.

Оно што је та госпођица Ђурић показала синоћ је нешто због чега ми се коначно вратио осмех на лице, додао је он.

Ђурићева је, према Вучићевим речима, показала огромну енергију и страст, фантастичну борбреност што је за партију на власти готово немогуће.

„Показала је да живи политику. Знала је у сваком тренутку, и није битно да ли је негде претерала или не, иако није, прекидао је новинар РТС као да је на Н1, али није због тога што их је назвала дилетантима, као да је нешто страшно рекла – па јесу дилетанти“, наставио је Вучић да хвали младу посланицу СНС.

„Показала је такву енергију, срчаност која ме је негде подсетила на време када сам ја био млад, негде пре једно 25 година, али она је паметније и боља од мене“, нагласио је лидер напредњака и наставио да хвали „борбеност“ младе наде СНС.

„Видео сам нешто што дуго нисам видео, то не може да се научи напамет, мораш да живис 24 сата и да се онако бориш, да не даш ниједан секунд, да се тучеш за сваки секунд а да притом не будеш прост, вулгаран, да покажеш енергију. Уверен сам да ће, уколико буде марљиво радила, бити неко веома важан у нашој земљи у будућности“, закљућио је Вучић.

Извор: Нова