Србија

Вучић се хитно огласио: НАРОД ЋЕ ДОНЕТИ ОДЛУКУ 3. ИЛИ 17. АПРИЛА!

Председник Републике и врховни командант Војске Србије Александар Вучић присуствовао је приказу средстава наоружања и војне опреме које Министарство одбране и Војска Србије организују у парку Ушће на Новом Београду

Вучић је током обиласка војне опреме и машина истакао да су сви припадници Војске Србије доказали колико воле и боре се за нашу земљу. Председник је потом и поразговарао са припадницима војске.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Вучић је додао да ће се о оваквим стварима писати наредних 10 или 20 година, истичући да ће, док је на позицији председника водити рачуна само о интересима Србије, где ће за такву политику морати да плати одређену цену.

– Имате 495 медија негативног карактера о мени, а 212 позитивно, 700 је неутрално. Сви представници власти немају укупно толико лоших вести као ја – додао је Вучић.

– Ви не можете да победите резултат, ви можете да кажете да је војска слаба, али онда дођете овде и видите колико смо јачи у односу на последњих 7 година – наставио је Вучић.

Поводом „тројанског коња“ у Србији, Вучић каже да је људска природа је таква да је сујетна.

– За људе о којима се само лепо пише, никада неће победити. Људи гласају за енергију, борбу, а не тричаве покушаје – наставио је Вучић.

Коментаришући став опозиције о изборима, председник је рекао да ће се у априлу одмерити снаге.

– Тај Лутовац и остали, они сада имају своје проблеме, да се обрачунају са еколозима, јер су они са онима „Не давимо Београд“ јачи од њих. Они нека раде свој посао, а ми наш. Волели бисмо да се боре на изборима. То „на мајке ми, на дођем ти“ не прихватам. Нека дођу, па нека победе, ми на тајкунске приче више не падамо. Желим им успех на изборима, избори ће бити 3. или 17. априла, а ја поручујем да ћемо да се боримо – додао је Вучић.

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс