Православље

АНЂЕЛИ ИМАЈУ ПОРУКУ ЗА ВАС: Да, они постоје и говоре вам кроз низове бројева, ево и како..

Фото: Pixabay.com

Неки анђели ће долазити и одлазити из вашег живота у зависности од околности и ваших потреба, али основни анђели чувари су увек са вама. Ваши анђели вас воле безусловно, без обзира на све и желе само најбоље за вас.

Анђели комуницирају са нама на различите чудесне начине и један о њих је и кроз бројеве које константно региструјемо.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Сада ће се приказати различити бројчани низови са циљем вашег упознавања са значењем порука које стоје иза њих.

Значење низа 11, 111, 1111

Ако често видите низ бројева 11, 111 или 1111, за то постоји разлог. Најчешћи начин како анђели комуницирају са нама јесте кроз универзални језик бројева и музике. Када видите овај или неки други низ, можете питати своје анђеле шта вам поручују тиме и они ће нам у стању наше смирености и поверења, јасно дати до знања која ја порука у основи. Често се ипак дешава да, када смо у стању стреса или у журби, не региструјемо шта нам поручују услед стања унутрашње буке. Анђеоски нумерички низови стога представљају кодове комуникације између вас и њих. Често појављивање бројчаног низа 11, 111 или 1111 указује да пролазите кроз циклус када се ваше мисли, идеје и жеље манифестују инстант.
Ви помислите на нешто и то се оствари. Када пролазите кроз овај циклус, изузетно је важно да будете позитивни и усмерени на жеље свог срца, како се не би ваши страхови манифестовали. Можете тада тражити помоћ од анђела да вас вибрационо подигну на виши ниво, тако да се ваше мисли усмере на најузвишеније могућности. Укратко, овај бројчани низ поручује: „Нека ваше мисли буду позитивне, јер се оне инстант манифестују у форму. Фокусирајте се на своје жеље уместо на страхове; дакле, на могућности уместо на препреке. “

Значење низа 22, 222 или 2222

Имајте вере! Ово је показатељ да сте посадили семе своје жеље и сада је неопходно да му се враћате са позитивним ишчекивањем најбољег, чак иако не видите никакве резултате. Пренесено значење, подразумева савет да наставите да инвестирате своје време и енергију у своје снове, као и да задржите веру да ће се ускоро сав ваш труд исплатити. Што више двојки видите, јача је порука овог садржаја за вас.

Значење низа 33, 333 или 3333

 

Број три означава Свето Тројство, што значи да у датом тренутку имате божанску заштиту, помоћ и вођство. У најчешћем броју случајева, ако виђате овај бројчани низ, то указује да имате блиску везу са Исусом Христом. Тројке су такође знак да сте на путу духовног развоја и да сада живите из љубави, повезани са вишим ја и са Светим Духом. Ово је посебно тачно ако у последње време виђате много белих голубова уживо или на слици.

 

Значење низа 44, 444 или 4444

Ако често видите низ 444 (на телефону, рачунима, на регистарским таблицама итд.) ово је веома позитиван знак. Бројчани низ 444 значи да су анђели са вама. То је утешни подсетник од небеских Бића, који вас уверава да су ваше молитве саслушане и услишене, као и да вам стиже потребна помоћ, да сте сигурни и заштићени од Створитеља.

Значење низа 55, 555 или 5555

Петице носе вибрацију позитивне промене. Што чешће виђате овај низ, порука је све наглашенија. Низ 555 означава да пролазите кроз велику и значајну животну промену. Ово такође може бити сигнал да се промена тек спрема, тако да се припремите за то, већ сада. 555 може бити и потврда ако се питате да ли је одређени правац промене добар за вас. Даље, овај бројчани низ сугерише да је промена божански вођена, тако да имате поверење да сте збринути свим што вам је неопходно на овом путу, с обзиром да је то пут ваше душе. Када се зброје три петице, оне дају број 6 (5+5+5=15; 1+5=6), што указује на савет да се ослободите страхова у вези са тим да ли ћете бити обезбеђени потребним овоземаљским ресурсима и да верујете да ћете бити финансијски и на сваки други начин подржани да направите ову промену.

Значење низ 66, 666, 6666

Анђеоски број 6 односи се на материјализам, на финансије и на овоземаљске бриге. Сваки пут када видите број 6, то је подсетник да усмерите своје мисли на духовне увиде уместо да бринете овоземаљске бриге. Шестица нас удаљава од брига које потичу од новца и усмерава нашу пажњу на веру и доступност свих потребних ресурса. Што више шестица видите, све је јача порука да се молите и да тражите духовну помоћ и вођство како бисте били на најузвишенијем путу. Чак иако имате нека своја убеђења у вези са овим бројем (или бројчаним низом), знајте да је анђеоска порука овде повезана, са усмеравањем својих мисли, на позитиван исход.

Значење низа 77, 777 или 7777

О седмици се често прича као о срећном броју и она то заиста јесте. Значење броја седам подразумева да сте на правом путу и да наставите да идете животном стазом којом сте се упутили. Као и са претходним бројевима, што је више седмица у низу, све је наглашенија порука и њена важност. Број седам можете приметити и на другим местима, попут 7 дана у недељи, 7 боја у спектру дуге, 7 енергетских центара и многе друге.

Значење низа 88, 888 или 8888

Број 8 представља бесконачност и све добро у Универзуму што је бесконачно; бесконачна љубав, бесконачна енергија, бесконачно време, другим речима, 8 представља комплетно и бескрајно изобиље без икаквог недостатка. Концентрације на број 8 помажу да се манифестује изобиље сваке врсте. Ако видите много осмица, то је одговор Универзума да су ваше молитве услишене.

Значење низа 99, 999 или 9999

Ако виђате бројчани низ 999 свуда, знајте да сте међу реткима. Деветка означава крај, завршени циклус, што за вас лично може представљати завршетак одређеног животног поглавља. Са друге стране, појављивање овог низа може бити подстицајно у циљу завршетка нечега што сте већ започели. Анђеоски низ 999 буквално значи: „Посвети се својим приоритетима. Сада. Нема више места одлагању, нема више изговора ни брига. Покрени се сада!“. Врло често је ово усмерење ка вашој животној сврси. Дубоко у себи ви већ знате која је ваша животна сврха, чак иако нисте сигурно како да је остварите. 999 означава да је неопходно предузети потребну акцију у правцу остварења ваших снова и сврхе постојања. Било који корак у том правцу биће продуктиван.

Значење 0

Нула представља бесконачно савршенство узвишеног Створитеља и означава нашу везу са Богом. Нула симболизује савршени круг без почетка и краја. Истовремено је и ништа и све, алфа и омега. Ако видите често нулу, порука за вас је, да су ваше молитве дошле до Створитеља, да се управо на њих одговара кроз савршено решење, да вас универзум подржава и чини безбедним. Симбол омега представља божанско савршенство и одговара по изгледу на нулу, која представља почетак свега.

Значење низа 1234

Када вам се редовно појављује низ 123 или 1234, то је знак да је време да поједноставите свој живот. Ово су јасни показатељи да је време да отпустите стари терет из свог живота и да се ослободите свега што вас је кочило. Препознајте, шта је то што можете да пустите из свог живота како бисте имали више одмора, више вежбања, више игре, медитације, здравијег избора храна или било које друге форме бриге о себи? Схватите да је време да се ослободите тешког терета како бисте могли да се винете у висине.

Пронађите поруке којима анђели комуницирају са вама, замолите их да вам помогну, чак и када вам делује да вам помоћ није потребна. Отворите са ка вишим димензијама постојања и верујте у чуда!

Фото: Pixabay.com

Извор: Ловесенса/Србија јавља