Србија

БОЖИДАР СПАСИЋ ЗАТРЕСАО СРБИЈУ! Исту реченицу изговорио за убиство Јелене Марјановић и Ђокића – био је у праву

Фото: Јутјуб

Одмах приметио да је нешто чудно

Убиства певачице Јелене Марјановић и породице Ђокић уздрмала су 21. век, а о овоме сви причају свакодневно. Бивши члан ДБ-а Божидар Спасић у гостовању код Јоване Јеремић каже како се ови случајеви ипак не могу поредити, али да о овоме треба држати предавања на факултетима.

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Можда нас сада убица Јелене Марјановић гледа, чим се то одуговлачи, то је траљаво. Ми сигурно можемо рећи да нас убица Јелене Марјановић сада гледа. Ту има неких породичних односа, али лично мислим да то не можемо поредити – изјавио је Спасић у Новом викенд јутру на Пинку.

Спасић се присетио дана када је убијена певачица Јелена Марјановић и када је са водитељком Деом Ђурђевић отишао на лице места, а тада је већ, како каже, приметио да је нешто чудно.

– Када се догодило убиство Јелене Марјановић ја сам са твојом колегиницом Деом у пола 7 ујутру био на лицу места и рекли смо да не би волели никада да будемо овде. После тога Младен је написао једну књигу и ја сам написао неколико уводних речи, ја сам написао: „Истина је тамо негде преко реке“ и Младен је добро завршио књигу – рекао је Спасић.

Спасић каже и да се плашио да се након Јелениног убиства не појави серијски убица који убија певачице и глумице.

Када је реч о случају Ђокић, Спасић говори за Пинк, како је најважније што се убица открио брзо.

– Код ових Ђокића, сасвим је друга прича. Када је био случај Марјановић, плашио сам се да се не појавио серијски убица који убија певачице и глумице. Срећом то се није десило. А ово је друго, тражи се новац, ова два случаја су различита. Код Марјановића, нешто ту није било јасно. Овај случај код Ђокића је вођен стручно, није се срљало, знало се где ће се ударати. Тада сам рекао исто да нас тај убица гледа и да ће бити на сахрани и био је на сахрани. Сада је важно уклопити коцкице. О овоме треба предавати на факултетима. Најважније је код Ђокића да је убица откривен брзо – закључио је Спасић.

Извор: srbijadanas.com