Србија

ДИРЕКТОРКА КОВИД БОЛНИЦЕ У БАТАЈНИЦИ ЗАПРЕПАСТИЛА СРБИЈУ: Да ли је могуће да ДОКТОРКА изјави нешто овако језиво? (ВИДЕО)

Фото: Твитер принтскрин

Ако је један медицински ,,стручњак” успео да забрине целу нацију, онда је то свакако директорка ковид болнице у Батајници, др Татјана Аџић Вукићевић.

Кажемо ,,да забрине” али знамо да ни једна тешка реч не би могла да увреди дотичну госпођу која је ,,прешла игрицу” ковид хистерије, вређања, ширења панике и дезинформисања нашег друштва.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, пре неколико дана наша редакција објавила је видео којег је пренео Н1 где овај медиј заједно са Аџићком на најгори могући начин вређа, плаши и понижава грађане уз репортажу из болнице у којој докторка пропиткује пацијента ,,да ли му је жао зато што се није вакцинисао”.

Нисмо веровали да ова докторка може да изјави гнусније од онога што је изјавила али преварили смо се јер смо пронашли, нови видео у којем ова иста директорка ковид болнице у Батајници изјављује да је очарана страхом који види у очима пацијената: ,,Оно што ме фасцинира у вишемесечном раду, то је страх у тим очима, јер погледајте шта он гледа око себе, он је потпуно сада свестан и гледа све ОВЕ око њега”- изјавила је Аџићка о пацијенту који посматра људе који се боре за живот.

Како бисмо вам приближили дефиницију речи ,,Фасцинација” потражили смо и остављамо вам испод овог тескта пуну дефиницију те речи која највише описује очараност или опчињеност у позитивном смислу што значи да се овој докторки свиђа то што види.

Фасцинација је термин латинског порекла, настао од латинске речи фасцинатион, а подразумева читав низ термина која имају исто значење, а то су – опчињавање, опчињеност, очараност, очаравање и слично. Фасцинантно је граматички посматрано – прилог, од основне речи – фасцинација, и може се објаснити на примеру: “на фасцинантан начин” / “очаравајуће добро” и са осталим изразима која се често користе и имају исто значење.

Докле ће ова директорка остати на позицији на којој јесте и зашто још увек нико од надлежних није реаговао, знамо, зато што врана, врани очи не вади али овакав начин рада једном мора стати и сигурни смо да ће уз доступност информација попут ове коју пружа Нулта Тачка, на крају министарство или лекарска комора реаговати те докторку Аџић казнити, удаљити са посла и одузети јој лекарску лиценцу.

Извор: nultatacka.rs