Србија

Добијали су претње! ДАН ПРЕ УБИСТВА ЏОНИЋУ ДОШЛИ МОМЦИ НА КУЋНИ ПРАГ: Ликвидација изведена због 10.000 евра?

Људи који нису на време враћали новац Ђокићу добијали су наводно одређене претње.

Како дани теку, све је јасније шта се догодило у ноћи између 26. и 27. септембра, када је убијена трочлана породица Ђокић. Према до сада прикупљеним доказима, на пиштољу „берета“, калибра девет милиметара, који је пронађен код Горана Џонића, као и на новцу који је пронађен на имању његовог сина Стефана, осим трагова убијеног Горана Ђокића пронађени су трагови и самог Горана Џонића.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Главни осумњичени за убиство Горана, Гордане и Лидије покушао је све да би се представио као невин, па је у све умешао још најмање шест људи изјавама које је давао.

О мотивима због којих би Џонић убио своје ближе рођаке, људе са којима је славио битне датуме, данима су се распредале многе приче, али најновије, незваничне информације показују да је кључни разлог – дуг.

– Горан Џонић је позајмио 10.000 евра од свог брата Горана Ђокића, човека за кога се шушкало да даје новац на зајам, уз камату која је износила од 20 до 30 посто. Како је време одмицало, тако је камата расла, а Џонић је био у све већим проблемима – наводи извор.

Постоји основана сумња да је суму од 8.000 евра, од новца који је узео после монструозног убиства Ђокића, заправо позајмио како би исплатио део обавеза према брату од тетке.

– Људи који нису на време враћали новац Ђокићу добијали су наводно одређене претње. За то се знало, а и зато су људи били у страху да о томе причају. Дан пре него што су Ђокићи нестали, на кућном прагу Горана Џонића били су неки момци како би му рекли да је крајње време да врати новац. Он се тада веома унервозио – додао је извор.

 

 

 

 

 

 

Извор: Srbijadanas.com