Србија

ЏОНИЋ У ПРИТВОРУ УРАДИО ЈЕЗИВУ СТВАР: Његов гест ИЗА РЕШЕТАКА најежио је све

Фото: Facebook
Фото: Фејсбук принтскрин

На саслушању је био дрзак и самоуверен, а на крају је претио самоубиством.

Горан Џонић (54), ватрогасац у пензији из Моравца, осумњичен да је убио и спалио своје рођаке Горана (57), Гордану (56) и Лидију Ђокић (25), шокирао је истражитеље током саслушања у полицији.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

За време саслушања, неколико је пута променио исказ, а на крају је одлучио да се брани ћутањем. Полицајце је наводио на погрешне трагове и говорио им да убица сигурно није из Моравца.

На почетку, на саслушању је био дрзак и самоуверен, а касније је променио плочу па је плакао и претио самоубиством.

– Интелигентне особе прилагођавају одбрану и алиби реалности, односно, текстовима и теоријама који су се већ појавили у јавности, упиру прст у друге људе. Они крећу буквално од тога шта су прочитали у медијима и што може бити реално, до потпуних измишљотина. Свако ко сматра да је у критичној ситуацији, зна да мора да обезбеди себи алиби и што логичнију одбрану – рекао је психијатае Ивица Младеновић, који сматра да убица покушава да избегне казну.

Горан Џонић, током сахране био је ожалошћен и родбини је поставио питање “Ко је могао да убије Ђокиће?“. Свима је константно говорио погрешне информације у вези злочина, како се не би сумњало да је он починио троструко убиство.

Извор: srbijadanas.com