Србија

ФИЛМСКА КРАЂА: Опљачкан Жељко Митровић

Жељку Митровићу украдена је скупоцена опрема у вредности од 40.000 евра током журке која је организована почетком јула поводом завршетка четврте сезоне ријалитија „Задруга“.

Фото: Јутјуб

Према тврдњама нашег добро обавештеног извора, власник Пинка остао је без озвучења иако је у Шимановцима обезбеђење било бројно. Жељко је покушао приватном истрагом да открије починиоце, наводи наш саговорник, а како смо чули, случај је пријављен полицији.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Најскупљи део опреме украдене из Шимановаца је звучник који кошта чак 30.000 евра. Поред тога, нестали су и комади опреме као што су бубице, делови озвучења и друго, процењено на око десет хиљада евра.

Филмска крађа

– Крађа се догодила током журке коју је Жељко Митровић организовао након краја четврте сезоне „Задруге“. То вече је било много људи на имању – бивши учесници, њихова подршка, такмичари из претходних сезона, новинари, али и други гости. Лопови су филмски украли опрему из Пинка. Колико сам упућен, они су звучник вредан 30.000 евра убацили у комби који су паркирали поред студија. То није једино што је украдено те ноћи – нестало је и неколико бубица, као и додатна опрема, а њена вредност је више од 10.000 евра – рекао је саговорник близак продукцији.

Када је сазнао шта се догодило, Жељко је најпре направио истрагу у оквиру фирме. Међутим, то није уродило плодом, па је наводно полицији пријавио крађу.

Појачане мере

– Од тада мере обезбеђења у „Задрузи“ су знатно оштрије. У петој сезони „Задруге“ у Шимановцима има више момака из обезбеђења, који чувају и учеснике, али и вредну опрему на имању. Наравно да је тај инцидент доста утицао и на то да сад сви морају да воде рачуна како се не би поновила таква ситуација – закључио је наш извор.

Покушали смо да ступимо у контакт са Жељком Митровићем, који се није јављао на наше позиве, а није одговорио ни на поруку коју смо му послали. Позвали смо и ПР тим Пинка, али они су нам рекли да нису упознати са овом догађајем.

Извор: Курир.рс/ Ана Денда