Србија

Хитно се огласио Младен Мијатовић! НОВЕ ИНФОРМАЦИЈЕ О СЛУЧАЈУ ПОРОДИЦЕ ЂОКИЋ! Најмање две особе су учествовале у убиству!

Младен Мијатовић у Јутарњем програму РТВ Пинк је изнео најновије информације о случају породице Ђокић

Како је рекао, обдукцијом је утврђено да је породица Ђокић убијена, као и да је Горан имао једну рану на глави, док су Гордана и Лидија имали по две ране – на глави и грудима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Мијатовић додаје и да су минимум две особе извршиле убиство ове породице, као и да су коришћена два пиштоља. Мијатовић говори и да су тела била у ужасном стању, као и да је тело ћерке било непрепознатљиво.

„Последња информација је, када се говорио о обдукцији, да је породица Ђокић убијена. Горан има најмање једну рану на глави, Гордана и Лидија имају ране на глави и грудима. За сада су ту била минимум два извршиоца и коришћена су минимум два оружја. Тела су била у ужасном стању. Тело Лидије (25) је било непрепознатљиво колико је изгорело. То што је остало од њих троје однето је на обдукцију и стручњаци су дошли до ових сазнања“, каже Мијатовић на РТВ Пинк.

„Ангажовани су сви расположиви капацитети МУП-а како би се ово дело разјаснило. То ће сигурно бити утврђено. Савршен злочин не постоји, очекујем да убице буду ухапшене“, додао је Мијатовић.

Подсетимо, у суботу су пронађена спаљена тела власника мењачнице из Алексинца Горана Ђокића (57), његове супруге Гордане (56) и ћерке Лидије (25).

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс