Свет

Хорор! ДВОГОДИШЊИ ДЕЧАК УБИО МАЈКУ ДОК ЈЕ ДРЖАЛА ОНЛАЈН САСТАНАК! Њене колеге преко камера гледале УБИСТВО!

Шамају Лин са Флориде упуцао је њен синчић док је имала видеоконференцију са колегама путем Зума, а због злочина који је шокирао САД ухапшен је њен муж и дечаков отац Веондре Ејвери.

Млада мајка Шамаја Лин (21) из америчке државе Флориде брутално је убијена у сопственом дому док је са колегама држала онлајн састанак путем Зума, а да ствар буде страшнија, несрећну жену је усмртио њен двогодишњи синчић који је узео очев пиштољ да се игра и из њега случајно опалио.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Због крвопролића, које су колеге Линове гледале уживо, ухапшен је њен 22-годишњи муж и дететов отац, Веондре Ејвери. Он је власник пиштоља.

– Током састанка сам у позадини видео дете у пеленама како скаче по кревету, а онда сам одједном чуо заглушујућу буку и дете је почело да вришти. Гледали смо драматичне сцене. Шамајина глава је клонула најпре уназад, а потом напред. Изгледало је као да има крв на лицу. Потом је више нисмо видели – испричао је колега убијене жене полицији.

Он је иначе и позвао припаднике органа безбедности, а у кући се, како наводе амерички медији, убрзо појавио и дечаков отац.

Ејвери је пиштољ крио у ранцу „Патролне шапе“ с мотивом пса из тог цртаног филма и држао га је поред кревета. Имао је укупно четири комада оружја. Кад су га истражитељи питали да ли његов синчић зна нешто о пиштољима, 22-годишњак је признао да се дете играло оружјем.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс