Свет

ХОРОР НА СНИМАЊУ ФИЛМА! Познати глумац УБИО КОЛЕГИНИЦУ, рањен и редитељ!

У инциденту на снимању филма у Њу Мексику убијена је директорка фотографије Халина Хачинс, а повређен редитељ Џоел Соуза. Полиција, за сада, никога није привела

Глумац и продуцент Алек Болдвин (68) је, највероватније нехотице, погодио два члана екипе, редитеља Џоела Соузу (48) и директорку фотографије Халину Хачинс (42) када је опалио из сценског пиштоља.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Смртоноснин инцидент се догодио на снимању независног играног филма „Rust“, саопштила је канцеларија шерифа округа Санта Фе, а преноси агенција Ројтерс.

– Шерифова канцеларија потврђује да су две особе упуцане на снимању филма “Rust“. Халина Хачинс, (42), директорка фотографије, и Џоел Соуза, (48), редитељ, упуцани су када је Алек Болдвин, (68), продуцент и глумац, испалио хитац из ватреног оружја – наводи се у саопштењу полиције.

Према наводима власти, Хачинсова је хеликоптером превезена у болницу Универзитета у Новом Мексику, где је проглашена мртвом, док је Соуза колима хитне помоћи одвезен у регионални медицински центар “Кристус Ст. Винсент”, где је прошао третман збрињавања због повреда.

Још није познато колико су озбиљне повреде Соузе.

У извештају америчке медијске куће “Варајети” се наводи да се пуцњава догодила на ранчу Бонанса Крик, једној производној локацији јужно од града Санта Фе.

Још није подигнута оптужница поводом овог инцидента, саопштила је полиција и додала да истражује пуцњаву.

Глумац је био у сузама испред шерифове канцеларије.

Алек је најстарији брат од четворице Болдвинових који се баве глумом већ деценијама. Играо је у филмовима „Лов на Црвени октобар“, „Авијатичар“, „Glengeri Glen Ros“, „Двострука игра“ и другим. Познат је и по серији „30 rock“, као и комичној емисији „Saturday night live“ у којој често имитира Доналда Трампа.

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс