Србија

Исказ Џонића у полицији: „РАКА ЈЕ БИЛА СПРЕМНА“ Језиве речи осумњиченог шокирале Србију!

Ухапшени Горан Џонић, осумњичен за убиство свог брата од тетке Горана Ђокића, његове супруге Гордане и кћерке Лидије, у полицији је признао да је учествовао у овом злочину.

Горан Џонић, осумњичени за убиство породице Ђокић из Алексинца, наводно је признао да је припремао ликвидацију и да је јама раније била ископана. Полицији је признао да је учествовао у убиству, али да ли је био извршилац?

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ухапшени Горан Џонић, осумњичен за убиство свог брата од тетке Горана Ђокића, његове супруге Гордане и кћерке Лидије, у полицији је признао да је учествовао у овом злочину.

Џонић, који је био и на сахрани и „понашао се чудно“, рекао је да је дужи временски период припремао ликвидацију свог блиског рођака и да је обезбедио оружје, пиштољ с пригушивачем који је пронађен након његовог признања. Јама у шипражју у атару села Моравац раније је била припремљена. У ноћи између 26. и 27. септембра, у њој су запаљена тела оца, мајке и кћерке, а потом прекривена гранама и отпадом.

– Осумњичени је проговорио и издао све саучеснике – открива извор близак истрази. Након Горановог признања, приведена су још четворица мушкараца, међу којима и његов млађи син.

Политика пише да су они Џонића цењивали, претили му и приморали га да са њима учествује у отмици и ликвидацији. Ако се то буде испоставило као тачно, онда је првоухапшени и осумњичени за учешће у злочину био учесник, али су остали били извршиоци.

Џонић је, према причи Алексинчана који га познају, био прек човек који је волео живот на високој нози, али се у последње време задужио.

Више јавно тужилаштво у Нишу у суботу ће донети решење о даљем поступку и кривичном гоњењу Џонића. Релативно је мало простора за сумњу да ће заменик јавног тужиоца предложити одређиванхје притвора до 30 дана, али и покретање истраге за кривично дело убиства.

 

 

 

 

 

 

Извор: Политика/Srbijadanas.com