Србија

ИСТРАГА УБИСТВА ПОРОДИЦЕ ЂОКИЋА ДОЖИВЕЛА ПОТПУНИ ПРЕОКРЕТ: Украден кључни доказ, сумња се да је нестао заједно са новцем

Истражитељи из Ниша, Алексинца и Београда даноноћно раде на проналажењу убице трочлане породице Ђокић.

Мештани села Моравац, у чијем атару су пронађена тела супружника Горана и Гордане и њихове ћерке Лидије Ђокић, кажу да је полиција од свих узела бројеве телефона, легитимисана је готово свака породица, а трага се и за црвеним возилом, које је највероватније коришћено у ноћи убиства.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Иако се спекулисало да је, наводно, пронађена свеска и списак са више од 15 Ђокићевих дужника, који су дуговали чак 300.000 евра, ову информацију нису могли да потврде извори упознати са истрагом, пишу Новости.

– Напротив, ако је и постојала, та свеска је нестала заједно са новцем. Горан је добар део посла обављао из свог аутомобила у којем је чувао и велику суму новца, па се претпоставља да је са собом носио и поверљиве спискове потенцијалних дужника, али они до сада нису нађени – каже извор.

Још се нагађа да ли је за овај незапамћени злочин једини мотив био користољубље. У оквиру истраге убиства трочлане породице Ђокић из Алексинца, полиција је саслушала више од 100 људи из тог места и околних села, Моравца и Тешице, где је почињен злочин.

Сви који су одведени на полиграф су прошли тестирање, а једини материјални траг, чаура која је нађена поред тела, засад не може помоћи у потрази за убицама.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс