Србија

Ја не могу да оболим од короне! ДОКТОР ГОРАН БЕЛОЈЕВИЋ ШОКИРА ЈАВНОСТ ИЗ ПЕНЗИЈЕ: Вакцина није довољна? Ово решење мора да се уведе

Гостујући у Пулсу Србије на Курир телевизији, проф. др Горан Белојевић, у јавности познат и као др Масерати изнео је низ предлога у циљу сузбијања пандемије коронавируса, од којих је најважнији „пробиотска заштита“.

– Постоје два става, први став је репресија а други мотивација. Ковид пропуснице и притисак за вакицинацију је репресија, ја сам лично више за мотивацију. Нпр. пет одсто попуста за вакцинисане особе, то је приватна иницијатива. Слушам и пратим шта се догађа, ја не припадам групи научника који ће се обрушити на политичаре. Политичари не могу доносити одлуке ко ће шта примити већ научници. Пошто су то велике одлуке, не могу ни лекари доносити тако важне одлуке. Министар здравља кад доноси неку одлуку, он је не доноси као лекар, већ као политичар. Свака превентивна медицинска мера су мере које имају политички и економски аспект. Ја се искључиво бавим мотивацијом, ковид пропуснице су облик репресије и ја то не подржавам. Мотивисање можемо да направимо неки резултат, да напоменем да ја говорим у своје име, вакцинација није довољна, мора да се уведе и пробиотска заштита. То је најбоља заштита. Ја сам применио и вакцину и пробиотску заштиту и ја не могу да оболим – рекао је Белојевић у Пулсу Србије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Кризни штаб није донео нове мере, а крајња порука је да је потребно што снажније наставити са вакцинацијом.

– Тренутна ситуација са короном није добра, Србија је тренутно у црвеној зони. То значи да је потребно додатно нешто урадити, ја сам допринео томе лично тако што сам се вакцинисао. То сам урадио јер сматрам да је потребно додатно нешто. Чим је почела вакцинација ја сам био само за Синофарм јер је то вакцина прављена по традиционалном начину. Остале вакцине имају генетску манипулацију – мишљење је др Горана Белојевића.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс