Србија

Језиви детаљи! Тела Ђокића спаљена са 30 литара БЕНЗИНА? Ево како убица може да буде ПРОНАЂЕН!

Сумња се да је злочинац после спаљивања тела породице побегао црвеним аутомобилом

Полиција је преузела снимке са камера за видео-надзор које се налазе на бензинским станицама у околини села Моравац и у Алексинцу како би утврдила где је убица Горана (57), Гордане (56) и Лидије (25) Ђокић набавио бензин којим је после злочина спалио њихова тела, сазнаје Ало.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Извор наводи да се сумња да је убица за злочин искористио најмање 30 литара бензина.

– Да бисте спалили три одрасле особе и цео аутомобил, потребна је велика количина бензина. Стога, ако је убица гориво купио на једном месту, он ће се лако уочити на снимцима са камера. Истрага ће бити отежана једино ако је бензин куповао на различитим локацијама или ако га је извукао из “пасата” породице Ђокић након што их је убио. Запремина резервоара тог возила је најмање 60 литара, што је и више него довољно да спалите омању кућу – наводи извор из истраге, и додаје да је убица, у случају да је гориво купио, потрошио најмање 5.000 динара.

Како су медији већ писали, сумња се да је злочинац после спаљивања тела породице побегао црвеним аутомобилом.

– Полиција је већ покренула потрагу за тим возилом. Испитала је све мештане да ли су га видели. Оно је примећено на снимцима са камера за видео-надзор који су преузети – објаснио је извор.

Мештани села Моравац указали су и на то да је један њихов комшија отпутовао у Немачку убрзо након злочина. Они сматрају да би тај траг полиција требало да прати.

– Било нам је сумњиво што је отишао баш у време када се трагало за телима породице Ђокић. Не упиремо прстом у комшију и не називамо га убицом, али сматрамо да би дефинитивно требало да одговори на нека питања полиције. Можда нешто зна – рекли су мештани Моравца.

Подсетимо, Горан, Гордана и Лидија Ђокић свирепо су убијени у ноћи између 26. и 27. септембра док су из Моравца ишли ка свом стану у Алексинцу. Сумња се је убица најпре пуцао у њих, а потом њихова тела спалио и закопао их у јаму на оближњој њиви. На 12 километара од тог места, у близини села Тешице, пронађен је и њихов аутомобил “пасат”, који је такође био спаљен.

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс/Ало.рс