Србија

ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ ТРОСТРУКОГ УБИСТВА: Горана натерали да гледа како му убијају и пале ћерку и жену, па убили и њега?!

Убиство породице Ђокић било је добро припремљено и испланирано, извршено је за 70 минута, а у злочину је највероватније учествовало више особа, од којих је бар једна познавала Ђокиће, први су резултати истраге о једном од најмонструознијих злочина који се последњих деценија догодио у Србији!

Подсетимо, спаљена тела власника мењачнице из Алексинца, Горана Ђокића (57), његове супруге Гордане (56) и њихове ћерке Лидије (25), пронађена су прекјуче, шест дана од нестанка, у рупи у атару села Моравац, а десетак километара даље у селу Тешица био је њихов аутомобил „пасат“, који је такође спаљен.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Смрт је наступила у ноћи између недеље и понедељка, између 00.24 и 2.05 сати, тј. када је први и други пут виђено њихово возило на делу асфалтног пута у Моравцу. Пут од Моравца до Тешица, дуг око осам километара, је лош, то је насип на Јужној Морави, и вожња је требало да траје око пола сата… – рекао је Владимир Ребић, директор полиције гостујући на ТВ Прва.

– Интересантно је и то што полиција није пронашла резервни точак у спаљеном „пасату“, а прича се да је баш ту Горан крио паре. Горан је био врло обазрив човек, неповерљив. Не би тек тако пустио неког непознатог у ауто. Он је кобне ноћи повезао некога кога је добро познавао или му је неко препречио пут и на силу ушао у кола. Постоји и трећа могућност, да је он кренуо на састанак са неким, а да је супругу и ћерку повео са собом јер није имао сумње да би то могло овако кобно да се заврши – Судећи по томе како су затечени остаци тела троје Ђокића, постоји претпоставка да су убице прво убиле Лидију и Гордану, а да је Горан био приморан да то гледа – открио је извор Курира.

Досадашња истрага показала је да су Горанов и Лидијин телефон угашени у исто време.

Извор: Курир.рс/ Д.Илић- Ј.Ивић