Свет

ЈЕЗИВО! Алиса нестала пре два месеца: Родитељи су је нашли живу, а уместо да је загрле, због овога су остали у шоку!

Фото: Pixabay.com
Фото: Pixabay

Млада мајка Алиса Оливер из Колорада, САД, нестала је изненада пре два месеца оставивши десетогодишњу ћерку са родитељима.

Пуна два месеца трајала је потрага за Алисом у коју је била укључена полиција Колорада али и околних америчких држава. Алиса је на крају пронађена на Менхетну, а прича ипак нема срећан крај.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Алиса је од малена имала психички поремећај због којег је стално морала да буде под надзором. Захваљујући великој љубави и пожртвованости родитеља, имала је лепо детињство и одрастање, чак и неколико љубавних веза.

Једна од њих резултирала је добијањем потомства, али тада су ствари кренуле низбрдо. Доживела је нервни слом, после којег је отишла од куће.

Полиција и њени родитељи пронашли су је у једном склоништу за бескућнике. Била је у ужасном стању, гладна и веома насилна према свима, чак и према родитељима када су је видели.

– Престрављени смо. Њено стање је ужасно, а сада је терете и за насилничко понашање пошто је пре неколико дана ударила странца на улици у главу. Не знамо како да се поставимо према њој, јер не знамо шта јој је тачно. Пуна два месеца први пут у животу била је потпуно сама, без ичије подршке и ево како се завршило. У шестој години је добила ударац у главу, после кога је имала стање које проузрокује стално цурење крви из носа. Имала је целог живота главобољу – рекла је Кристи Оливер, мајка несрећне Алисе.

Истрага је утврдила да је Алиса напустила дом аутомобилом како би наводно посетила тетку у Канзасу, али до ње никад није стигла. Прешла је неколико држава од Колорада до Њујорка и тамо се скрасила. Међу бескућницима. Како се обрела баш у том друштву, нико још не зна.

– Била је уметница, сликала је. Радила је у фабрици текстила, а у слободно време је имала свој веб сајт. Помагала је у кући након што се развела, а била је сјајна мајка ћерки Џорџији. Волела је јогу. Ништа то сада више не значи после овог нервног слома. Не знам како ћемо даље. Њој је потребна стручна помоћ. Она лута улицама Њујорка просећи и с мачком у наручју. Ово није добро – рекла је мајка Кристи.

Пошто је Алиса одрасла жена родитељи немају законско право да је воде кући или учине било шта што је противно њеној вољи. А она за сада одбија сваку комуникацију и шета и даље улицама Њујорка.

– Није ми сломљено срце. Заувек је уништено – рекла је Кристи Оливер.

 

 

 

 

 

 

Фото: Pixabay.com
Извор: Newyorkpost