Србија

Језиво! ЏОНИЋ ОПТУЖИО ПОЛИЦАЈЦА ДА ГА ЈЕ ПРИСИЛИО НА ЗЛОЧИН! Наводно му дугује већу своту новца?

Фото: Фејсбук принтскрин

Горан Џонић, који је ухапшен због сумње да је убио брата од тетке Горана Ђокића (57), његову супругу Гордану (56) и њихову двадесетпетогодишњу ћерку Лидију, признао је кривицу, али се бранио да он није једини извршилац свирепог убиства.

Како су потврдили из Вишег јавног тужилаштва у Нишу, након саслушања које је јуче трајало читавог дана, одређен је притвор оцу Горану Џонићу и његовим синовима Милану и Стефану.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Истражни органи не саопштавају досадашња сазнања и исказе ухапшених али се незванично сазнаје да у досадашњем испитивању првоухапшени Џонић покушава да кривицу пребаци на преостале осумњичене.

Он покушава да своју улогу у монструозном злочину минимизира не поричући да је отиповао Ђокиће али се вајда да је на то био приморан. На тај начин оптужио је и једног полицајца којем наводно дугује већу своту новца па га је наводно присилио на учешће у злочину.

Полицајац је приведен, саслушан, подвргнут полиграфу и како се сазнаје, убрзо утврђено да нема никакве везе са злочином.

На исти начин Џонић оптужује и осталу двојицу ухапшених браћу К.М. и К.М. чије саслушање следи.

Џонић је у почетку истраге порицао да је новац пронађен на плацу његовог сина његов плен из злочина и порицао чак и ДНК анализу наводећи да је то траг од његових синова.

Међутим, убрзо је пронађен новац и у усисивачу у његовој кући па је притиснут доказима морао да призна да је реч о плену из убиства Ђокића. Претпоставља се да је то само део плена, а да су део однели остали учесници ликвидације.

У међувремену полиција проверава све на које Џонић указује с разлогом или без разлога, па и чланове продице, а и на основу првих исказа осталих осумњичених очекују се нова хапшења у овом случају.

Подсетимо, власник мењачнице из Алексинца Горан Ђокић и његове жена и ћерка убијени су у ноћи између 26. и 27. септембра, а њихова спаљена тела нађена су 2. октобра у атару села Моравац. У четвртак су лисице стављене њиховом блиском рођаку Горану Џонићу, а на плацу његовог сина Стефана, који је запослен у Војсци Србије, нађен је закопан новац, отет од Ђокића.

 

 

 

 

 

 

Фото: Facebook
Извор: Курир.рс