Србија

ЈЕЗИВО! Лидијино тело највише ИЗГОРЕЛО: Откривено на који начин је убица тачно спалио Ђокиће

Фото: Фејсбук принтскрин

Дилеме више нема – иако су браћа Милошевић, у Алексинцу и околини позната и као Јојке, негирала да познају Горана Џонића и његове синове Милана и Стефана, веза између главноосумњиченог за убиство трочлане породице Ђокић и ова два лица из криминогене средине постоји.

Како сазнаје Објектив, истрагом је утврђено да је Горан Џонић, осим од брата од тетке Горана Ђокића, као и од другог брата од тетке, позамљивао новац и од Милошевића. Подсетимо, Јојке, који су раније хапшени и били у затвору због трговине дрогом, покушали су на све начине да се „оперу” наглашавајући да немају никакве везе са Џонићем, који је управо њих означио као организаторе и непосредне извршиоце убиства Горана, Гордане и Лидије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Разрешена је и још једна дилема, везана за накит пронађен на самом месту злочина. – На месту на којем су Ђокићи убијени и спаљени пронађене су чауре, али и једна минђуша. Сада се зна да је она припадала убијеној Лидији. Њено тело је и највише изгорело. Убица или више њих су ређали тела тако што су у рупу прво бацили Горана, затим Гордану, па онда Лидију. Због тога је и Лидијин леш највише спаљен, јер је бензин сипан директно на њу – открива извор Објектива. Он објашњава и због чега је тело Горана Ђокића најмање спаљено.

– Њему је само глава изгорела јер је отишла у страну кад је тело бачено у рупу. У сваком случају, сва три тела су толико горела да су делови буквално могли да се одвоје. Сви су били на гомили, а полиција је прво уочила Лидијин леш – завршава наш извор.

 

 

 

 

 

 

Фото: Facebook
Извор: Објектив.рс