Србија

Језиво! ПЛАКАО ЈЕ, АЛИ КАДА СУ ГА ПИТАЛИ ДА ЛИ СУ МУ СИНОВИ УБИЦЕ… Вулин открио детаље испитивања Горана Џонића у полицији!

Министар унутрашњих послова Александар Вулин је обелоданио нове информације о убиству породице Ђокић и испитивању осумњиченог Горана Џонића.

Министар Вулин је рекао да се Горан Џонић најпре бранио ћутањем, али да је пред судијом за претходни поступак изнео своју одбрану.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ми смо нашли неке веома необориве доказе да је учествовао у убиству. Пронађен је новац на његовом имању, још неки предмети који су без сумње били искоришћени за убиство. Он је указао на саучеснике, и ми смо их привели – рекао је Вулин у емисији Хит Твит.

Министар је подсетио да је управо данас одређен притвор двојици мушкараца који су приведени као саучесници, и открио је да је распитана интерна потерница за још једним лицем.

– То је несхватљиво. Нама је од почетка било јасно, од првог дана, да је неко ко их познаје убица. То је врло пажљиво, професионално припремљена ликвидација – рекао је Вулин, и додао да је Џонић пажљиво припремао своје алибије како би оправдао своје кретање.

– Инспекторима је показао једно потпуно одсуство емпатије, као да се ништа није десило. Само када би дошли до њега, почињао је да плаче, губи живце и да се нервира. Али када би га питали да ли је неко од чланова његове породице могао да изврши убиство, он је рекао што да не – истакао је Александар Вулин.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс