Србија

ЈЕЗИВО! Шокантан потез Џонића! На сахрани породице Ђокић направио кобну грешку, ево шта га је одало!

Фото: Facebook
Фото: Фејсбук принтскрин

Три неочекивана потеза осумњиченог за убиство породице из Моравца су полицији јасно ставила до знања да је управо Горан Џонић могући убица

Случај бруталног убиства породице Ђокић из Алексинца можда никада не би био откривен да осумњичени Горан Џонић није направио три неочекивана потеза.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Џонић, брат од тетке убијеног Горана, наводно је злочин планирао чак пола године, преносе домаћи медији. Због тога изненађује чињеница да је након језивог убиства свог брата, снаје и братанице на овај начин скренуо пажњу истражних органа на себе.

Шест месеци планирао злочин

Горан Џонић, који је у убиство исказом покушао да уплете и своје синове, наводно је месецима планирао злочин, истраживао кретање Ђокића, налазио погодно место за свој крвави пир, као и место где ће покушати да сакрије тела.

Када је убио Горана, Гордану и Лидију, није добро очистио трагове за собом. На новцу који је закопао на синовљевом имању пронађен је његов ДНК, његови отисци прстију, али и једна признаница на име убијеног Ђокића. Најчудније је што је пиштољ којим је почињено убиство задржао, уместо да га се отараси.

Почео да троши новац

Ђокићима је украдена огромна свота новца, која је вероватно била и мотив за овај злочин, а Џонић је одмах након убиства вратио позамашан дуг. Из Горановог аутомобила нестао је сеф у којем је чувао већу своту.

Полицији рекао ствари које су упалиле „аларм“
Џонић је, као бивши припадник МУП-а, покушавао на све начине да се умеша у истрагу. Распитивао се код полицајаца, говорио да је немогуће да је неко од мештана починио злочин, и ширио дезинформације.

Како је раније изјавила мајка убијеног Горана, он је данима након злочина долазио у кућу породице, јео и пио с њима, а све је то радио како би одржао привид невиности и велике туге због убиства троје чланове породице.

– Све те потезе повлачио је да би успео понашањем да прикрије трагове, или да се прикаже као неко ко апсолутно не може бити окривљен, и то заиста ствара један осећај језе – рекла је психијатар др Невена Чаловски Херцог.

 

 

 

 

 

Фото: Facebook

Извор: Мондо/Srbijadanas.com