Србија

Језиво! „УЗНЕМИРЕН САМ, СВАКО ЈЕ“: Овако је Џонић причао на дан када су сви сазнали за нестанак породице ЂОКИЋ

Фото: Фејсбук принтскрин

МУП Србије саопштио је синоћ да је приведен осумњичени за троструко убиство породице Ђокић. Реч је о Г. Џ., брату од тетке убијеног Горана

Отац осумњиченог за троструко убиство у Алексинцу, Г. Џ. разговарао је два дана по нестанку породице са медијима. Син овог ватрогасца у пензији и рођак породице Ђокић, Горан, осумњичен је за учешће у троструком убиству у Алексинцу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

МУП Србије саопштио је синоћ да је приведен осумњичени за троструко убиство породице Ђокић. Реч је о Г. Џ., брату од тетке убијеног Горана, који је био веома близак са породицом.

Иначе, Џ. живи у близини убијене породице, а реч је о бившем ватрогасцу у пензији који је често прао Горанова кола.

Џ. је у први мах прошао полиграфско тестирање.

Градан Џонић, отац осумњиченог за убиство, неколико дана по нестанку породице, разговарао је са новинарима.

– Они су добро живели, нисам чуо да имају неки проблем. Слагали су се. Чуо сам да је био у недељу код мајке. Нисам чуо да се нешто жалио. Увек се јављао мени, и ја њему, као рођаци. Фамилијарно смо разговарали – рекао је Џонић.

На питање да ли је изненађен што је породица нестала, тада је рекао:

– Изненађен сам, јуче у подне сам чуо“.

На питање да ли га је страх због њих рекао је:

– Онако жао ми је, и незгодно ми је. Нешто примишљавамо те ово те оно, да су негде живи, да су га ови терористи ухватили. Можда га пусте. Људи ништа не причају, ништа не знам, сад излазим из капије. Узнемирен сам, свако је – рекао је Џонић.

Осумњичени за убиство, Горан Џонић је ватрогасац у пензији и има два сина, један ради такође као ватрогасац, а други је запослен у Војсци Србије.

Након што је за незапамћени злочин оптуживао своја два сина, полиција је саслушала и полиграфски испитивала и њих и Горанову супругу.

Џонићева супруга шокирана је и сумњом да је њен супруг убио своје рођаке, али и чињеницом да је злочин покушао да припише својој деци.

Након што их је убио, тела породице Ђокић, како се сумња, њихов рођак је полио бензином, који је ту раније донео и припремио, а онда их запалио. Када су тела изгорела готово до непрепознатљивости, одвукао их је до шибља, прекрио их гранама и ту оставио.

Након тога њихов аутомобил одвезао је 10ак километара даље где га је запалио како би уништио све трагове, а на истом месту запалио је и свој жути скутер којим је кренуо у извршење незапамћеног злочина.

Осумњичени и жртве су били веома блиски и знали су се целог живота, никада нису имали међусобних проблема. Џонић је живео свега четири куће од породице Ђокић.

 

 

 

 

 

 

Фото: Facebook
Извор: Еспресо/Srbijadanas.com